Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kısa etekli öğrencilere kezzaplı saldırı

Juzzam

Öne çıkan mesajlar

Horizon said:
Provakosyona başlandı düpedüz. Bunun nekadar doğru olup olmadığı daha bilinmiyor. Yapmacıkmı gerçekmi. Onun dışında gerçek bile olsa her kesimin uçları vardır ve bu uçlar ortalığı karıştırmak için harekete geçirildiler. Bunun dışında başını örtmüş insanlarada tacizler arttı. Tarihten ders almayanlar afedersiniz ama elin içimize soktuğu provokasyon yapmaları için para verdiği itin köpeğin oyunlarına kanarlar ya da bunların asıl amacının farkına varıp sağduyulu davranır.

haberin altındaki 3. yorum du sanırım okudun mu horizon?

:X

edit sanırım silinmiş yada bi haltlar olmuş baktım da bulamadım. bu da mı prov. gibi bi yorum du..
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:
Bir ara

Bu ülkede laiklik elden gitmez, AKP'nin tamamen dine dayalı bir yönetim uygulamaya gücü yetemez. Merak etmeyin siz.

diyenler vardı bu forumda. Neredesiniz şimdi?

AKP mi tutmuş o adamları ya hangi akılla söylüyorsun bunları?

hiç mi olmadı daha önce böyle olaylar.öyle bir söylüyorsunuz ki sanki bu kezzap atanlar cezadan muaf tutulcak.yakalanınca vericekler işte cezasını.

AKP nin şuanda dinin d sine dayalı bir siyaseti yoktur,cahil yobaz halkın davranışlarını buraya yazmanın alemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

dieevil said:
Çok saçma oldugu kadarıyla atılan msj larında hemen dıne uyarlanması bı okadar daha sacma
Otururken cekılen fotoya da dıkkat edersenız etegı barız uzun sekılde gorunuyor
nerden bılıyorsunuz kız yalan soylemıyor , yada adamlar ıstedı kızlar vermedı meselesı VB uzayıp gıdebılecek turden bırdunya sacma olay .O derece manyak olan tıpler bacakları yerıne nıe basortusu takmıyorsun dıyerek suratına da atabılırdı

bende şunları eklemek istiyorum.

Ortalıgı karıstırmak icin yapılmıs bi oyundan başka bişiye benzemiyor...

millet gene heeeebeeeeleeee hüüüüübbbeeeeleeeee olmaya başlamış şimdiden..
şu ara ne olsa dindan kesime mal edilmesi benim hoşuma gitmiyor acıkcası. benim ailemde dindar ama dibine kadar metal dinliyorum hatta senelerce kulagımda küpe elimde bass gitarım dolandım durdum.Ailemdende bi laf diyen olmadı şimdi kardeşimde öyle aynen devam ediyor.. odamda hala kuru kafalı iron maiden posterleri duruyor.. Ve en kültürlü adamların bile (en taş..klı üniversite mezunlarının bile) sırf siyah giydigim icin satanistmisin lan sen dedigi dönemlerde sana ne istedigi rengi giyer diye beni koruyan bu insanlar ne gerici ne başka bişi nede laiklikten anlamayan insan olamazlar.. ama onlara sırf vicdani tercihleri icin bok atan insanlar ne oluyorlar ben onu merak ediyorum..Kimin ne oldugunu bilmeden yorum yapmak acizlikten başka bişi degildir..Madem laf yapacaksınız gidin araştırın bi ortaya laf atıp kaçmayın.

İçimizde bunca karısıklık varken Bu işlerin ortalıgı karıstırma amaçlı bi provakasyon olmadıgını nereden bilebiliyoruzki.. belkide bu işleri yapan insanların din ile bile alakası olmayan ruhsal saglık sorunu yaşayan insanlar olmasıda söz konusu olabilir..

onun icin yeter ya valla yeter havada uçan kuş bile cart deyip öldügü zaman şu dindar insanlardan bilmeyin.. sizin bildiginiz gibi düşünmüyor çünki onlar.. aslında bu olayı bukadar büyütmüyor bile çoğunluğu.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Drakkahn said:
venom said:
fightersfight said:
AKP nin şuanda dinin d sine dayalı bir siyaseti yoktur,cahil yobaz halkın davranışlarını buraya yazmanın alemi yok.

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHaH

şu lafı sölemek için beyin gerekli mi gereksiz mi?

Afedersin,öyle beyin gerektirmeyen bir yazıya başka bir cevap bulamadım,gülebildim sadece.

+sevap point
Sosyal ağlarda paylaş

Dİyeceğim şu plemikler yerine olay üzerine aklı selim yorumlar yapın , eğerki siyasi fikrinizi ön plana alıp bağırıp çağırım o böyle şu böyle kötüler ş.. diye konuşacaksanız tam da bize olması isteneni oluyoruz anlamına gelir. Bu ülkede çok zamanlar toplumun karışması için oyunlar oynandı , çok kez de yendi. Artık ders alın. Bir olay var suçlusu yakalanır cezalandırılır. Bunu yapanlar için ve yaptıranlar içinde diyecek laf yoktur zaten pislik şerefsiz vs. insanlardır. Ama olayı toplum içindeki kesimlere mal ederseniz ozaman yanlış olur işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ya hiçbirşey demiyorum artık ya

galatasar beşiktaş fener olayına döndü olay.. fener kötü oynar hakeme suç atılır galatasaray kötü oynar yan hakeme suç atılır beşiktaş kötü oynar teknik direktöre suç atılır

danıştayda aklımın ucundan bile geçmedi din.

arkasında akp nin zihniyetinin olduğu bir olay bu. kimse arkasında erdoğan var böyle böyle aradı yapın dedi demiyor zaten... suçu onda bunda arıyorsunuz chp neden kezzap attırt sın ki? psikopat mı? erdoğan neden attırsın ki? ortalığı velveleye verecek kadar salak mı? yapanlar dereyi gören paçayı sıvayan dinciler işte

bu bir provokasyon değildir. bu eylem iktidardan güç alan bir eylemdir. arkasında akp yoktur akp bu eylemin önündedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapan adamın kim ne yada hangi amaclı yaptıgını bilmeden bol keseden haaaa dindarlar yaptılar iki gün sonra gene yapar demeler ufak cocugun memesi düstügünde aglamasından başka bişi degil..
Varsa ciddi kanıtlarınız koyarsınız aaa harbi öle deriz ama camur at izi kalsın gibisinden yorumlar yapmak boş işten başka bişi degil.
Daha olayın ne oldugunu tam olarka bilmiyoruz ama hepiniz dindar insanları suclu ilan etmiş durumdasınız buda güzel :)

yolda giderken arabanızın lastigi patlasa ondan bile bu insanlar suclu dimi..

Kendi fikrimce ortalıgı karıstırma amacı ile yapılmış provokasyondan başka bişi degil bunlar.. Ama adamlar işi biliyorlar bakınız ortalıgı gene karıstırmayı başardılar.. bazı koyun tayfa gene işin aslını bilip bilmeden asıp kesmeye başlamışlar cünki. :)
Sosyal ağlarda paylaş

PhysX said:
ya hiçbirşey demiyorum artık ya

galatasar beşiktaş fener olayına döndü olay.. fener kötü oynar hakeme suç atılır galatasaray kötü oynar yan hakeme suç atılır beşiktaş kötü oynar teknik direktöre suç atılır

danıştayda aklımın ucundan bile geçmedi din.

arkasında akp nin zihniyetinin olduğu bir olay bu. kimse arkasında erdoğan var böyle böyle aradı yapın dedi demiyor zaten... suçu onda bunda arıyorsunuz chp neden kezzap attırt sın ki? psikopat mı? erdoğan neden attırsın ki? ortalığı velveleye verecek kadar salak mı? yapanlar dereyi gören paçayı sıvayan dinciler işte

bu bir provokasyon değildir. bu eylem iktidardan güç alan bir eylemdir. arkasında akp yoktur akp bu eylemin önündedir.

Dinciler kim physx ? Dinci kimdir ? dinine göre yaşamaya çalışan insanlarmı ? aşırı fanatik müslümanım deyip dinle alakası olmayacak şekilde davrananlar mı ? kimdir ? Kullandığın kelimelerin ucunun nereye gideceğini iyi düşünüp yaz lütfen. Dincinin açılımını açıklayıp yaz. Bunu yapan insana dinci değil serseri maganda , şehir içi terörist denir. O adam yahudi hristyan veya herhangi bir dinden olsa bile , mensub olduğu kitleye mal edemessin.
Sosyal ağlarda paylaş

Esas olan anlasılmayan konuda su
Kızın bası kapalı yobaz ! ama kapıda cıkarıp ıcerı gırınce dusuncelerı kafası resetlenıp cagdas mı oluyor
hadı bu benzetme cok basıt bı benzetme bunu gecelım Erkekler ıcın ne dusunuyorlar bu basortusunu bu kadar kaba gosteren kısımlar . Gayet elı serbest salvar veya dını elbıseler gıymedıgı surece bır erkegın dusuncesını nasıl anlıyor lar da kapıdan rahatca ıcerı gırıyor .Ve gunumuz dunyasında Erkekler kızlardan daha tehlıkelı hem kaba kuvvet olarak dusuncelerını karsındakıne kabul ettırebılır ler bole de artılar var (Dayak yersın su olursun bu olursun gıbılerınden)

Neden sadece basortusu !!
Gecen 222A kodu ıle yapılan Anıtkabırde TV lere yansıyan olay bırcogunuz gormussunuzdur ıllakı .Kapalı 2 kız orda oldugu ıcın ustlerıne yurundu hatda bır tane GERIZEKALI cıkıp vurmaya felan kalktı kameramanlar tutdu adamı ..
O kızlardan bırı gecen bır radyo kanalına maıl atmıs ve Kızın bıtırme Tezımı odevımı tam bılmıyorum konusu ATATURK mus sureklı gıdıp gelıyormus ve dıyorkı Ben orda bulunanlar kadar ATATURKCUYUM .... Yanı kalkıp buna ne dıyceksınız ?

Son ornegımde kendımden vermek ıstıyorum .. Benımde aılem kapalı Esım de kapalı üniversite mezunu 93-95 arası okudugu ıcın o zamanlar sorun yokmus sanırım . 5 vakıt namazını kılar orucunu tutar zaman zaman kuran okur ( ben onun kadar degılım anca Cuma namazları ve oruc) Ama gel gorkı bır zamanlar oy kullanmaya gıttıgınde İSMAİL CEM e oy verıyordu .. Sımdı kafasındakı potıkacı olmadıgı ıcın oy vermıyor ...

Kımın ne oldugunu bılemezsınız arkadaslar Önyargılı olmayın artık bu bır gercek ve duzeltılmesı gerekıyordu. Ozgur universite ve ozgur Eğitim icin...
Sosyal ağlarda paylaş

Satanael said:
Yapan adamın kim ne yada hangi amaclı yaptıgını bilmeden bol keseden haaaa dindarlar yaptılar iki gün sonra gene yapar demeler ufak cocugun memesi düstügünde aglamasından başka bişi degil..
Varsa ciddi kanıtlarınız koyarsınız aaa harbi öle deriz ama camur at izi kalsın gibisinden yorumlar yapmak boş işten başka bişi degil.
Daha olayın ne oldugunu tam olarka bilmiyoruz ama hepiniz dindar insanları suclu ilan etmiş durumdasınız buda güzel :)

Kendi fikrimce ortalıgı karıstırma amacı ile yapılmış provokasyondan başka bişi degil bunlar.. Ama adamlar işi biliyorlar bakınız ortalıgı gene karıstırmayı başardılar.. bazı koyun tayfa gene işin aslını bilip bilmeden asıp kesmeye başlamışlar cünki. :)

Ne lazım sana ispat olarak? Neyi görünce haaa tamam lan haklıymışsınız diceksin merak ediyorumda...
Sosyal ağlarda paylaş

kesin laikçiler yapmıştır. şerrefsizler. zaten dindar insanlar ahlaksız başı açık insanlara tahammül ediyor, laikçi faşistler tahammül edemiyor. tiz vurun kellelerini.

genç kızların da yaşamaya hakkı yok zaten biri lise sondaymış lise okuyo, hem de evlenmemiş. yüzüne atın kezzapı.
Sosyal ağlarda paylaş

Drakkahn said:
Satanael said:

Ne lazım sana ispat olarak? Neyi görünce haaa tamam lan haklıymışsınız diceksin merak ediyorumda...

Dindar insanlar sokakta böyle kötü şeylermi yaparlar yani ? , her dindar insan kötümüdür yani ? her dindar insan öcü canavar , serseri , zorbamıdır yani ? PES pes diyorum bukadar kıt olunur kör olunur...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...