regulus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ı-ıh öyle olmuyor... rohirrim'den kaçanlar minas trith'e giriyorlar ve kapıları yıkıyorlar hatta gandalf ve birkaç önemli komutan bir odada sıkışıyorlar ya... bir de arkada henüz rohirrim le karşılaşmamış bölükler vardı aragorn geldiğinde sakin sakin takılıyorlardı ya... kitapla alaka bence en çok bu filmde vardı en azından fazla değiştirmemiş sadece herşeyi kesmiş :) iyiydi diyorum 10 üzerinden 10 diyorum yani :)[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Diablo, 19 December 2003 22:52 tarihinde demiş ki: filmde bi ara sauron insanlardan korkuo falan dendi [hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee insanlardan korkuyor demedi insanların hala cesareti olduğunu gördeü ve bundan korktu dedi... ork muhabbeti yukarda anlatttığım gibi rohirrim sadece bir bölükle çarpışıyor.. rohriim 6bin adam sornadan topluypr kendileride 5-6bin olsa 12-13 bin adam var :)[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 aynı şey sonuçta bi korku var :)[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 eheh orklar herbişeyden korkuyorlar sam'in gölgesinden tırsıyorlarya bir yerde kaçacaklar tam sam çıkıyor ortaya ehehe bumuydu la şeklinde dalıyorlar sam'a[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 legolas fili toptan götürdükten sora gimlinin: ''bunların hepsi tek sayılır'' tribi mükemmel[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 gimli az gözüktü öz gözüktü komikti(hepsi 1 sayılır,başarma şansı çok az ölüm riski çok fazla hadi ne bekliyoruz vs) ama ikinci filmdeki gibi şebek değildi(surlardan dışarıyı görememesi) gerçi ikinci filmde uruk ordusuna bakıp aragorn'a hadii hallederiz demesi de çok iyiyid cüceleri sevelim :) gimli,sonunda bir elfi dostu olarak kabul etti baya iyiydi orası bir elfin yanında öleceğimi tahmin etmezdim bir dostun yanında ölmeye ne dersin işte bu olabilir iyiydi diyorum gene :)[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 14,5 saat kaldı, hğğ..[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 saeros şu bu nasıldı diye sorun varsa sor hehe tepede spoiler yazıyor bari hakkını verelim :)[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Valla bana işlemez spoiler filan :) Hep aynı zevki alırım.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 çok çok beğendim ya filmi .. emek sineması'ndaki şebek seyirici dışında tabe bi filmde 10 kere alkış kopmaz ki kardeşim hadi başını anladım e en sonuna da oke ama o sonuna doğru her biri için teker teker alkışlama noluyo .. tiyatrodayız sanki neyse sonuçta yüzük yok edilene kadar filmden muhteşem bi tat aldım gerisi geyikti alkışlar vs den dolayı PJ abim sanki bilerek yapmış ya neyse :P muhteşem açıldı film .. kayık fotosunu hep görüyoduk ama ben şahsen o sahnenin bu filmde olacağını bilmiyodum. neyse gollum'un oluşmasını izledik önce sora da tam gaz film pek eleştirebileceğim nokta yok savaşta rohan ordularının gelip ezip geçtiği kısım dışında aslında 2.filmdeki gibi havaya sokamadı beni ama olsun yine de buna da şükür =) yani frodo kısmıyla daha çok alakalı olduğu için sanki kopuk olmuş savaş sahneleri birbirinden. shelob'u baya beğendim. frodo'nun sahnesiyle yetinseydi üzülürdük hop noluyos derikene samwise gamgee yiğit gibi çıkıp shelob'u alt edince heh dedik eheh ölüler ordusu muhteşemdi gerçekten. özellikle aragorn'un girdiği dağın içindeki ambians falan mükemmeldi ben tırstım şahsen neyse ya söylenecek çok şey var tartışılır yeri gelince[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 jankis sendemi emekteydin ? eheıo o en çok bağran tip bendim işte =P film 10 numara olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 yahu aslında bizimkiler alkışı başlatanlar arasında çaktım bi iki tane film çıkışı =) hele bi de filmin başında fragmanda "boriing" diye bağıran tipe yan taraftan "katılıyorum" repliği geldi onda yerdeydik zaten[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bence film süperdi ama son 10 dksı bayıktı sam evlendi çoluk çocuğa karıştı felan bu arada aragorn arweni de kaptı ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 kitabını bitirmemiş olsam da 3 saat boyunca büyülenmiş gibi izledim orta dünya fln çok güzel yansıtmışlar atmosferi kafama takılan bikaç şey war: -bu birinci filmde gösterildiğine göre sauron kara zırh içinde bi adamdı (elendille savaşı sırasında) burda ise kulenin tepesindeki göz olarak gösteriliyo ne alaka aslında sauron hep o göz müydü? -efsane gibi sölenen nazgul 9lar + onların 9 ejderhamsı yaratığından oluşmuyo mu? burda sadece dokuzların başını görüyoruz öbürleri ortada yok? (yoksa havada uçuşan yaratıkların üstündeler miydi?) ha bi de sizce efsane gibi sölenen çok korkulur kaçın denilen nazgul bu muydu yani? iki kılıç darbesiyle yaratığın başı kopar bi kılıç sokmayla da nazgul geberir bu mudur yani?[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ya benim gözlerim bozuldu yada filmede yoktu ??? Fragmanın bir sahnesinde spiritual bir dragon var filmde yoktu, farkeden varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: jankis, 19 December 2003 23:35 tarihinde demiş ki: ölüler ordusu muhteşemdi gerçekten. özellikle aragorn'un girdiği dağın içindeki ambians falan mükemmeldi ben tırstım şahsenAslında filmin o bölümü korku filmi gibi olmalı, nitekim kitapta kimse oraya gönüllü girmemiştir, Aragorn zorunluluğun verdiği kanaat ile ve belki Legolas'da insanların hayaletlerinden korkmadığı için.Hatta kitapta Gimli kendi kendine bu kadar korktuğu ve zayıf olduğu için kızar.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 mrbomb, o sölediğin sauron olayı benim de kafama takıldı filmi izlerken. ya sonuçta sauron o gözden ibaret bi tek .. ama isterse öle vücuda gelip haydi allah şeklinde savaş alanına çıkabiliyo ben kitaptaki detayları hatırlamıyorum ama o mordor kapıları önündeki savaşta kara zırhlı bi eleman hatırlıyodum .. onu da bu topiğin başlarında bi arkadaş açıklamış evet o yokmuş filmde diğer sorun için, ilk filmde falan zaten nazgulleri yeterince görüyoruz. bu bölümde tekine yani efendiye ağırlık verilmiş .. diğerleri de zaten ejderhaları sürmekteler (filmde göstermiyodu di mi gerçekten üstlerindeyken ? ilginç ..) son olarak da o çığlık olayıyla falan nazgul korkusunu baya yansıtmaya çalışmış PJ. hani savaş alanına indiğinde theoden'in donakalışı, çevresindekilerin yusuf yusuf oluşu falan ondan sorası zaten klasik 2-3 kılıç darbesiyle gidecek napsınlar başka senin aklına geliyo mu öldürme yolu heheh[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Saeros, 19 December 2003 23:54 tarihinde demiş ki: Aslında filmin o bölümü korku filmi gibi olmalı, nitekim kitapta kimse oraya gönüllü girmemiştir, Aragorn zorunluluğun verdiği kanaat ile ve belki Legolas'da insanların hayaletlerinden korkmadığı için.Hatta kitapta Gimli kendi kendine bu kadar korktuğu ve zayıf olduğu için kızar.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! bence bi korku filminin verebileceği etkiden kat ve katı vardı o sahnede .. piyasada dolaşan çoğu saçma salak korku filmini düşünürsen ?! ayrıca filmde de gimli kendine kızıyo ya (şakayla karışık da olsa)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: -MrBomb-, 19 December 2003 23:47 tarihinde demiş ki: -bu birinci filmde gösterildiğine göre sauron kara zırh içinde bi adamdı (elendille savaşı sırasında) burda ise kulenin tepesindeki göz olarak gösteriliyo ne alaka aslında sauron hep o göz müydü? -efsane gibi sölenen nazgul 9lar + onların 9 ejderhamsı yaratığından oluşmuyo mu? burda sadece dokuzların başını görüyoruz öbürleri ortada yok? (yoksa havada uçuşan yaratıkların üstündeler miydi?) ha bi de sizce efsane gibi sölenen çok korkulur kaçın denilen nazgul bu muydu yani? iki kılıç darbesiyle yaratığın başı kopar bi kılıç sokmayla da nazgul geberir bu mudur yani?[hline]a.k.a "bay bomba" -O savaş sırasında farkettiysen Isildur Sauron'un parmağından yüzüğü kesip aldığında, Sauron bedensel yapısını kaybediyor.Daha sonra gördüğümüz ateş kapaklı göz olayı ise yine Sauron, fakat onun ruhu denilebilir, hatta yine ilk filmde Saruman daha hain yüzünü ortaya çıkarmamışken Orthanc'ta Gandalf ile konuşurken açıklıyor ve diyor ki, "daha henüz bedensel bir şekil almamış olabilir.." -Nazgul dediğin şey, aslında Yüzüktayf'larının, Ringwraith'lerin o kara tüysüz biçimsiz birer kuşa benzeyen yaratıklara binmiş halidir. -9'ların, yani Ringwraith'lerin bir tür liderleri olduğu doğru, filmde nasıl bilmiyorum ama kitapta, Eowyn Nazgul ile dövüşürken, Merry yattığı yerden kalkar ve Ringwraith'in arkasından Batılı insanların yaptığı kılıcını saplayıverir.Fakat ilk filmde de Elrond'un yaşadığı yer olan Yarmavadi (a.k.a. Ayrıkvadi, Imladris) 'ye gelmeden önce Arwen nehrin büyüsünü harekete geçirmiş ve Ringwraith'lerin tümünü yutmasını sağlamıştı.Fakat Ringwraith'ler Tek Yüzük'ün ve kendilerine Sauron tarafından verilmiş olan 9 yüzüğün gücüyle ölümsüzdürler, fakat yaşadıklarıda pek söylenemez.Bakalım 2. filmde Gollum ne demiş; "No, you cannot kill them, no!.."[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bak simdi galba bi hatan var yada benım hatam var o ejder dediginiz şeyın adı zaten nazgul üstündekide ringwraith aka tayf tır + filmdede zaten theoden yerde yatarken kızı gelmeden once tayf dıorkı ye nazgul tadını cıkart ondan sonra kızı gelıor kılıcını cekıor ve nazgul dıorkı kımse nazgulu yemek yerken rahatsız edemez öle biseyler dıor yanı o ejderhalar nazguldur söyliyim vede üstünde tayflar vardı galba dikkatlı bakmadıgınız ıcın goremedınız savaş sahnelerınde + bütün sahnelerde vardı sadece bana sacma gelen bırsey oldu bu kartallar nerden geldı (3. kitabi okumadım ondan) yanı adam bı arı gibi birsey gordu tam nazgul gelirke şak diye kartallar geldi afedersinizde sI.tı nazgulların azına [Bu mesaj Smeal tarafından 20 December 2003 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Smeal tarafından 20 December 2003 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 jankis ve saeros açıklamalar için saolun 1. sorumun cewabını aldım tamam sauron bu filmde sadece ruh halinde ama hala daha şu yüzüktayfları denen ecünnülerin filmde niye gözükmediğini anlamadım. liderlerini gördük tamam ama diğerleri nerde madem ölümsüzler o uçan yaratıklarının üstünde olmaları gerekmez miydi? yoksa filmde zaten yaratıkları kullanıyolardı da ben mi görmedim? ayrıca hala daha nazgulun çok kolay öldüğüne inanıyorum eowyn in önünde kanat çırparken *!haşırt" diye kafası koptu abi yaratığın bu kadar kolay mı. hadi ondan sonrası güzel batılı insanların yaptığı kılıcı saplamış kerametli kılıç vsvs. ama o yaratığın o kadar kolay ölmesi ve yüzüktayfının yaratıktan çaresizce inmesi fln çok basit geldi[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: jankis, 19 December 2003 23:58 tarihinde demiş ki: bence bi korku filminin verebileceği etkiden kat ve katı vardı o sahnede .. piyasada dolaşan çoğu saçma salak korku filmini düşünürsen ?! ayrıca filmde de gimli kendine kızıyo ya (şakayla karışık da olsaÇok iyi, çok! Gittikçe daha çok hevesim artıyor. 13,5 saat..[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Smeal, 20 December 2003 00:15 tarihinde demiş ki: bak simdi galba bi hatan var yada benım hatam var o ejder dediginiz şeyın adı zaten nazgul üstündekide ringwraith aka tayf tır + filmdede zaten theoden yerde yatarken kızı gelmeden once tayf dıorkı ye nazgul tadını cıkart ondan sonra kızı gelıor kılıcını cekıor ve nazgul dıorkı kımse nazgulu yemek yerken rahatsız edemez öle biseyler dıor yanı o ejderhalar nazguldur söyliyim vede üstünde tayflar vardı galba dikkatlı bakmadıgınız ıcın goremedınız savaş sahnelerınde + bütün sahnelerde vardı ben de saeros un dediği gibi biliyorum nazgul yüzüktayfının o yaratığa binmiş haline verilen ad eminmisin bütün o uçan yaratıkların göründüğü sahnelerde üzerinde yüzüktayflarının olduğuna?[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Abi Nazgul'a ejderha/dragon filan demişsiniz, oha yani. :)[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ya korkunç kötü geldi film bana ztn bütün seriyi sevmemiştim, 1.kitabi katletmişler aşk hikayesine çevirmişler, o kdar kral olduktan sonra abazan bir biçimde arwenin üstüne atladı aragorn sinemada "oha" diye bağırdım bilkent cinemaxx'ta olan arkadaşlara özür dilerim walla.. 2.merry ile peppin'i bariz eşcinsel yapmışlar yani öpüşseler tam olcakti 3.saruman yok en can alıcı sahnelerden biri olan sopasının kırıldıgı yer yok.. 4.fizik kuralları fln hepten unutulmuş adamın önüne taş düşüyo adam taşın geldiği hizada uçuyo fln 5.film ile kitabin zitlaştıgı yerler var mesela aragorn filmde kral olmak istemiyo sanki, güvenmiyo kendine ama kitapta yok böyle bişi(var ama filmde abartmışlar, adam savaşa arwen için gidiyo bariz) 6.daha ne yazayım filmde her sahnede güldüm nerdeyse tek düzgün sahne rohanların orcları dagittiği sahne bide "the ring is mine"[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar