Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Priest vs rogue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 aente said: "700-800k fark atıyorum" "700-800k fark atıyorum" "700-800k fark atıyorum" "700-800k fark atıyorum" "700-800k fark atıyorum" rogue'a warrior'a 700-800k fark atıyosun?? atıyosaaan. yok öyle birşey. varsa bile insta guild disband pls ya. ne yazıyorsunuz ne saçmalıyorsunuz ben anlamıyorum bazen. bazen öyle partilerle heroic, raid falan yapıosun ki adamların gear senden çok çok düşük oluyor ama rogue oluyor işte. elem shamanla partideki 2 dps in toplamından çok dps yaptıgımı bilirim bi heroicte. şimdi gidip rogue lock kötü demek değil zaten bu. ama bazı arkadaşlar bu dps değerlerini görünce gaza geliyorlar sanırım olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Xhunarion said: Priest vs rogue. ops arkadaki mesajları sonra okudum sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Gear farki minimal düzeydeyken çok büyük dps farki oluyorsa o kişi ya slack yapiyordur ya pvp spec felandır yada dps yapma özürlüsüdür ha kimi encounterlerde bazı classlar öne çıkar amenna ama yinede farkın büyük olmaması lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Gecen benim resto druidi shadow priest ve maintank gecti healingde. Off cok kotuydu =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 nabsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 i blame youtube! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 cans yalanmı oldu şimdi enh shaman :) , ses falan çıkmıyor. Arena yapda yaz bakalım buraya ne oldu nasıl yaptın. (70 olmuşsundur artık dimi) peace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 snare ve root zamanını %50 azaltacak talentten sonra (2.4ten sonra yani) enhanc şaman arenada biraz daha üstü seviyeye çıkar sanırım. bilmiyorum aksini düşünen varmı ama iş yapar artık şaman arenalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 iş yapardan kasıt 2k ise o zaten d,ğer sınıflar kadar çok olamasa da vardı. yok 2.2k+, top10 yada top20 vs dersen hiçbirşey değişeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 oda doğru aslında. 2k ratingden sonra sürekli karşına klasikleşmiş setuplar geleceği için gene imkansızlaşır gibi. ama olay gene skillde bitiyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Şu an 2k'da dünyanın enchancement shamanı zaten var. Ama rank'a oynayamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Lorrotar said: shaman oynamayanın pek kafası yatmıyo bu tip şeylere.git bi rouge-warrior kas,bide enhance shaman kas.ilerde raid master olursan hangisini alıcağına karar vermende yardımcı olur.700-800k fark atıyorum ben en azından rogue a veya warrior a.windfury totem dikmeme rağmen bide.dikmesem artık dmgleri %20 filan düşer. Yok artık.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 lorratarın grubundaki rogue ve warriorlar ucuzmuş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 bence yumruklayarak dps yapıyor rogueları falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar