DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Herkese selam, Paticik genel forumu okurken aile albümü tarzı bişi gördüm, buraya da bi topic açiim dedim. Moderatör arkadaşlar umarım sakıncası yoktur. Ahan da bendeniz cennet kuşu: http://hosting.pimpsare.us/uploads/da2019.jpg Abi olmuyo copy/paste yapmak lazım... Hadin siz de koyun da ondan sonra yolda karşılarşırsak bön bön birbirimize bakmalayım... 8-) [hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 30 December 2003 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 sıleyım [hline] heheyt ben gercektede bothansın sanıyodum :P [Bu mesaj AssassiN tarafından 30 December 2003 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Abicim ne işse adamlar upload yapın diolar link koyuyosun, fuck off diyo... Yok mu abi doğru dürüst resim koyup link yapabileceğimiz site...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 duzeltmı$sın calısıyo ıste mısler gıbı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 yakısıklı cocuk kım bu devvo, empıre earth dekı karakterınmı sacları uzat derım bıraz ehehehe. bı ara bana getır cocugu bi image design yapiim ona dovme falan super olur. aslında ıstanbulda olanlarla sole bulusmak falan ıyı olabılırdı. onumuzdekı hafta arnayla, kutadgu falanda gelır sole bı tulayın cantına olayının gercegını yapardık bı aksam.[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic ve artisan (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ulen basimiza is actin yine git simdi eve scanner yukle tekrar tara mara, upload et resim koy .amma kasar adami ha, neyse bi ara yaparim sana ozel bi foto ben[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic ve artisan (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Abi yaptık da [img] diye yazınca çıkmıyo ama...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: sadATS2, 30 December 2003 17:30 tarihinde demiş ki: yakısıklı cocuk kım bu devvo, empıre earth dekı karakterınmı sacları uzat derım bıraz ehehehe. bı ara bana getır cocugu bi image design yapiim ona dovme falan super olur. aslında ıstanbulda olanlarla sole bulusmak falan ıyı olabılırdı. onumuzdekı hafta arnayla, kutadgu falanda gelır sole bı tulayın cantına olayının gercegını yapardık bı aksam.[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master hede hödö Abi çok iyi olur, cantina olayı bize ters, ocakbaşı yaparız, taşfırına başkası olmaz... 8-) Yer, saat söyle bana orda olurum anında.[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Yaw işyerinde olup da paticike bakan bi ben, bi Sad mi varız? Nerde bu ahalinin geri kalanı?? Hadi yapıştırın resimleri de görelim, Sad abi sen de resmini koy da görelim. Seni hep kafamda, kafasında boynuzlar olup aynalı gözlükle dolaşan kaslı bi tip olarak canlandırıyom. 8-)[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Valla resmimi koysam mayor olarak zerre saygı duyulmaz bana :p. O yüzden koymucam. :)[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 İlla resmi buraya koymak zorunda değilsinizki. www.imagedump.com'a upload edin, buraya link verin..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Yuh yani, 1500 kişi SWG oynuyo, bi Sad çıkıp da ben resim koyarım demiş. Nerdesiniz dostlar??[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 saclari kestir hehe[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Len Sne sırf mesaj yazmak için yazıyosun ha. :) Takılsana Garbage'a benim gibi, her açılan topice bişiler yaziom. Garbage'ın yeni kralı oldum. 8-)[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ...cok yakinda master arnaviscaa'nin ve master Kutadgu'nun gercek sıluetlerini goreceksiniz..[hline]KUTADGU BİLİG-ECLİPSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 !!!!!!!!!!![hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ahan da Pearce tam "Escobar" yani 8-)[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=26161 urf[hline]Madturk Master Doctor/ Expert Combat Medic/ Expert Pistoleer Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Abi herkes seksi fotolarını koyuyo bende çıplak bi pozmu versem napsam:P[hline]Pearce Escobar /// Master Master /// Eclipse ICQ # 1500000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 hey be adamım devvo... ne o haşin bakışlar kurnaz gülüşler öyle? :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Eyvallah Sufi 8-) Yalnız Mad de tam yağız Türk delikanlısı, ne canlar yakıyodur amerikalarda kimbilir... Manken gibi poz vermiş valla. 8-) Yok mu abicim başka kimse??[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 dur be olum yilbasi milbasi yukleyemedik iste yukleyecez insallah, acele etme topic burada nasilsa, koyacam dedim ya once su scannerin driverini buliim gerisi kolay. :)[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, master combat medic, doktora kasar ve bu seferde master artisan dedi (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Abicim yok mu dijital kamera, çekip koyuversen hemen?? Kameralı telefonun da mı yok abi? 8-)[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Biraz eski ama bunu bulabildim. [hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Sıradaki : Musician ve Dancer .. (Heran yenileri gelebilir) Icq :. 802222 [Bu mesaj Stream tarafından 09 January 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 tamam soz hafta sonu bu isi halledecem yavrum be guilde bak hepsi masallah aslan gibi :)[hline]sad [R.I.P] marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar