Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG Ailesi...

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Herkese selam,

Paticik genel forumu okurken aile albümü tarzı bişi gördüm, buraya da bi topic açiim dedim. Moderatör arkadaşlar umarım sakıncası yoktur.

Ahan da bendeniz cennet kuşu:

http://hosting.pimpsare.us/uploads/da2019.jpg

Abi olmuyo copy/paste yapmak lazım...

Hadin siz de koyun da ondan sonra yolda karşılarşırsak bön bön birbirimize bakmalayım...

8-)
[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 30 December 2003 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yakısıklı cocuk kım bu devvo, empıre earth dekı karakterınmı sacları uzat derım bıraz ehehehe. bı ara bana getır cocugu bi image design yapiim ona dovme falan super olur. aslında ıstanbulda olanlarla sole bulusmak falan ıyı olabılırdı. onumuzdekı hafta arnayla, kutadgu falanda gelır sole bı tulayın cantına olayının gercegını yapardık bı aksam.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic ve artisan (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

ulen basimiza is actin yine git simdi eve scanner yukle tekrar tara mara, upload et resim koy .amma kasar adami ha, neyse bi ara yaparim sana ozel bi foto ben[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic ve artisan (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 30 December 2003 17:30 tarihinde demiş ki:
yakısıklı cocuk kım bu devvo, empıre earth dekı karakterınmı sacları uzat derım bıraz ehehehe. bı ara bana getır cocugu bi image design yapiim ona dovme falan super olur. aslında ıstanbulda olanlarla sole bulusmak falan ıyı olabılırdı. onumuzdekı hafta arnayla, kutadgu falanda gelır sole bı tulayın cantına olayının gercegını yapardık bı aksam.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master hede hödö

Abi çok iyi olur, cantina olayı bize ters, ocakbaşı yaparız, taşfırına başkası olmaz... 8-) Yer, saat söyle bana orda olurum anında.[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw işyerinde olup da paticike bakan bi ben, bi Sad mi varız? Nerde bu ahalinin geri kalanı??

Hadi yapıştırın resimleri de görelim, Sad abi sen de resmini koy da görelim. Seni hep kafamda, kafasında boynuzlar olup aynalı gözlükle dolaşan kaslı bi tip olarak canlandırıyom. 8-)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Eyvallah Sufi 8-)

Yalnız Mad de tam yağız Türk delikanlısı, ne canlar yakıyodur amerikalarda kimbilir... Manken gibi poz vermiş valla. 8-)

Yok mu abicim başka kimse??[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

dur be olum yilbasi milbasi yukleyemedik iste yukleyecez insallah, acele etme topic burada nasilsa, koyacam dedim ya once su scannerin driverini buliim gerisi kolay. :)[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, master combat medic, doktora kasar ve bu seferde master artisan dedi (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz eski ama bunu bulabildim.

[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith /
Sıradaki : Musician ve Dancer ..
(Heran yenileri gelebilir)

[Bu mesaj Stream tarafından 09 January 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tamam soz hafta sonu bu isi halledecem yavrum be guilde bak hepsi masallah aslan gibi :)[hline]sad [R.I.P]
marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...