Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 mutlaka izleyin bu filmi çok güzeldir inşallah piç etmezler[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 nasıl bişidir konusu fln nedir. güzel uykumu ertelemeye değer mi?(gerçi değmese topic açmazdın ya, neyse..)[signature][hline]My poor friend me...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 alman filmidir iyidir hoştur.[signature][hline]En son insan yapısı olmayan neye hayranlık duydun. Bir çiçeği ne zaman kokladın en son. Gökyüzüne ne zaman baktın.
jankis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 alman filmiyse kesin süperdir =)[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 hadi bakalım yarısında sızmazsam izliicem..[signature][hline]My poor friend me...
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 showtv 325423 tane reklam arası ile düdük etmezse iyidir[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: jankis, 29 January 2004 23:48 tarihinde demiş ki: alman filmiyse kesin süperdir =) show tv 23.50 ve alman filmi donelerini birleştirip ne sonuca vardığını fesatçasına tahmin ediyorum adeta :D[signature][hline]En son insan yapısı olmayan neye hayranlık duydun. Bir çiçeği ne zaman kokladın en son. Gökyüzüne ne zaman baktın.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 alman değil fransız filmidir izleyememişimdir uykum gelmiştir[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Aket-Atum, 29 January 2004 23:14 tarihinde demiş ki: inşallah piç etmezler ettiler :( bi çok sahneyi kesmişler[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 kesin sevişme sahnesini kestiler, dimi monica bellucci neden kimseyle sevişmedi dedim bende[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır
arian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Eee kesmeleri normal bişey...Ne zaman TV adam gibi kesilmeden bir film izledik ki? (Cnbc-e dışında...)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Öne çıkan mesajlar