fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 beyazperde linki güzel diyolar da filme giden var mı? güzelse gitmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 2 hafta once izledim. Guzel bir hikayeye sahip olmasina ragmen bunu yansitamayan bir film. Yanlis yerlere odaklaniyor, hikayenin can alici noktalarini zayifta birakiyor. Dengeleri kuramiyor. Pre-Production asamasini ciddiye almamislarmidir nedir anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 vasatın bile altında bir film. Kurgu desen yok, konu desen bi dağılıyor toparlanamıyor, bi atmosferi yok. kuru kuru seyrediyorsun filmi. Sonunu bilem zor getirdiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 de ben bu filmi en az 3-4 ay önce indirdiydim yaf nası gösterime yeni girebilirki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 hikaye guzel, oyunculuk desen ferhan sensoy yetiyor tek basina guzel filmdi bence, hele su gunlerde cikan piskopat dershane filanla karsilastirilirsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 hikayesi evet güzelde filmde bişey eksik böyle sahneler arası geçişler falan nasıl anlatim. lönk diye, bağlantılı değil gerçi yönetmeninde de ilk filmiymiş bu hikaye daha usta bi yönetmenin elinde olsaydı çok daha müthiş bi film çıkabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Geçen gün izledim ve gayet başarılı buldum.Sahneler arası geçişlerdeki kopukluklar biraz kötü olmuş ama son dönemdeki en başarılı türk filmlerinden.Hakettiği kadar ilgi görmemesi de üzücü olmuş biraz.İzlemenizi tavsiye ederim.Durul Bazanlı sahnelere dikkat:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hikaye sanki "ölü ozanlar derneği"ni hatırlattı bana ama izlicez artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 eregorn2 said: hikaye sanki "ölü ozanlar derneği"ni hatırlattı bana ama izlicez artık :D Öyle gibi gözüküyor ama alakası yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Ben gayet beğenmiştim izlediğimde (2kere izledim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar