EarS Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Windows98in internet paylaştırıcısını kullanmayı bilen biri banada öğrete bilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 netbeu kurulu deil birtek.bilgisayarlar birbirini goruyor ama internete giremiyor bağlı olmayan.bi kuriim de denim saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 arkadaşım bende yaptım ana makineme modemi taktım internette surf fln yapabiliyorum sonra int paylaşımını kurdum restart attım. diğer makinede girmeye çalıştım olmadı... sonra dier makineyede kurdum yine olmadı... nasıl olcak anlatırmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 alın biraz faydası olur heralde tiklayiniz...[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Valla anlıyacağını bilsem anlatırdım da... Şimdi senin onu öğrenmen için en az bi yıl kursa gitmen lazım hayır yani aptal olduğundan diil de malum........ biraz eski çağlardan taş maş!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 verilen linkte bayağı güzel anlatılmış fakat ağ geçidi olayını ayarlamana gerek yok.. sadece paylaşımı veren ana makinanın ip'sini 192.168.0.1 yapman yeterli olacaktır. diğerleri otomatik ip almaya devam edebilir.. iki tane ethernet ile paylaştırıyorsun sanırım? iki ethernet bilgisayar düzgün okutulmuş olsun, ipx tcp ip ve netbeui yüklü olsun, arkasından windows bileşenleri ekle kaldır ekranından internet bağlantı paylaşımını ekleyebilir daha sonra paylaştıracağın bağdaştırıcı ve local area bağdaştırıcısını seçip devam edeceksin. sende problem nerde oluşuyor birde ondan bahsetsen :) veya imkanın varsa ana makinaya windows xp kur, onun net paylaşımı gerçekten çok güzel ayarlanmış..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar