Gazanfer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 istanbul avrupa yakasında, şişli ya da levent yakınlarında güzel spor merkezi arıyorum. bu iki yerden birinde, merkezi bi yerlerde olması çok büyük artı olur. sports international var cevahirde, ama sevmiyorum orayı. başka nereler vardır? ilk elden yorumlar şiddetle desteklenir, yorum yapanlar alkışlanır. şimdiden teşekkür edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 anadolu olsa çok yardımcı olurdum da avrupa yakasında pek tanıdık yer yok malesef, o taraflara angelotti bakıyor :) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 metrocity'de essporto var http://www.essporto.com/ satış kısmında -her spor merkezinde olduğu gibi- yapışkan tipler var. git gör ama "gelicem, onun için bakıyorum" falan bi şi dersen doğrudan yakana yapışırlar. telefon ile falan ararlar zaman zaman. oldukça güzel bi yer, kesin git gör önce. gerisine sonra bakarsın zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar