EarS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 vahşi batı şarkısı mı desem ne desem.hani dün blues brothers 2000de kemancı kardeşler diye çıktıkları konserde çaldıkları şarkı.ayrıca sözleri değiştirilip catdogun şarkısı yapılan şarkı[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Haa evett o şarkı, vahşi batı şarkısı ara kazaada vahşi batı şarkısı diye çıkar. Kazaaya düşmüştür o şarkı şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 marsa laf yok[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 şarkının adı "Raw Hide" aynı isimli filmin müziği 60 larda yapılmış siyah beyaz bir western film Filmi çok iyi anımsamıyorum ama aynı sahnede sanırım "Ghost Riders in The Sky" da vardı oda bin kişi tarafından yorumlandığı için orjinalini bilemiyorum kime ait [signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 30 January 2004 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 +1[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ehe çok güzel bi şarkı ama o[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ghost riders in the sky süperdir. Ama Born to be wild tercihimdir hehe. "Boooooooooorrrrrrrnnn to be wiiiiiiiiiiaaeeellllddd."[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 saolun[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ustumdeki mesaji silmisler benim ki kel alaka kalmis orda neyse...[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar