Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangisi?

Bowabe

Öne çıkan mesajlar

yok mu başka işin ya en azından garbage koyduk ona riayet et[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl senin başka işin yok mu da benim açtığım topice alakasız mesaj atıyon. Buraya uygun olduğunu düşünüyom ki buraya açıyom değilse zaten garbage'a gönderilir. Link'ini verdiğim site ciddi bi sitedir..[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy:
Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS
May the force be with the rebels!
Sosyal ağlarda paylaş

belki biraz boston... belllki... ehven-i şer.
gerçi beni saymayın isterseniz. ehe..

bi de ben pek fotoğraftan güzel olduuna karar veremem bi kısın. hallerini tavırlarını görmem lazım yaşarken.[signature][hline]En son insan yapısı olmayan neye hayranlık duydun. Bir çiçeği ne zaman kokladın en son. Gökyüzüne ne zaman baktın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ewet cidden site cok ciddi bir sitey mis:)
Cast ajans linki vermis...
Ne icin kiz secmemiz gerektigini soylesen daha cok sana yardimci olabilirdik...:)
[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...

[Bu mesaj PiNk tarafından 30 January 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya haklısınız aslında sölemem gerekirdi.. ama herkes kendi yorumunu yapsın diye sadece "hangisi" diye sordum. Onun yerine hangisi daha güzel, daha hoş, daha sevimli, daha çekici, daha seksi, daha bi elit model, filanda filan gibi bi sürü şey sorabilirdim. Sizin fikirlerinizi daha bi geniş biçimde almak için ucunu açık bırakmıştım sorunun eheh..

Ya neyse işte söleyin hangisi??? Bakalım enteran seçimler olcak mı..[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy:
Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS
May the force be with the rebels!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thalion, 30 January 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
öhöm ordaki resimlere bakarak hiçbiri ...

+1[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Sosyal ağlarda paylaş

Offfff!!! Tara'nın resmi açılır açılmaz ooffff dedim offffffffff! of of of !![signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...