Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Benim aradığım muzik için değil, mesela animasyonlar için falan, ses efekti yapabileceğim(animasyona ses efekti ekleme değil ses efektini yaratma..mesela lazer sesi ,kapı sesi , silah sesi vs.. benzeri şeyler) bir program.[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 SoundForge bunu bul indir o guzel bi program[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 yok ben efekti kendim yapmak istiyprum, nedeni de zamanlamanın benim için önemli olması, hazır efektleri kısaltınca falan bozuluyor kötü oluyor. Soundforge nasıl bir program bir bakayım...[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 dygro eğer bulursan bana da haber ver[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 yok tam olarak düşündüklerimi söylemiş. frekans eğrilerini kurcalayarak ses oluşturmayı düşünmüyorsan (ki 5 dakikalık eğlenceden ötesine gitmez.) ses efekti yaratmak diye birşey olamaz.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 eğer bulursan buraya yazıver benimde o tip bişiye ihtiyacım var.. :D 1 sn den kısa efektler bile yapabilio olsam yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ne biliyim, bir sürü efekt çeşidi olur en azından sen uzunluğunu, sesini vs. kontrol eder, ard arda eklersin falan, öyle bişey arıyorum[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 mesela ışın kılıcı sesi gibi.. böyle havayla temas ettiğindeki "zwoonn" tarzındaki bir sesi nasıl yaratabilirim diyor, editlemekten çok.. evet, önemli bir program :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar