Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Benim aradığım muzik için değil, mesela animasyonlar için falan, ses efekti yapabileceğim(animasyona ses efekti ekleme değil ses efektini yaratma..mesela lazer sesi ,kapı sesi , silah sesi vs.. benzeri şeyler) bir program.[signature][hline]3D Galeri
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 SoundForge bunu bul indir o guzel bi program[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 yok ben efekti kendim yapmak istiyprum, nedeni de zamanlamanın benim için önemli olması, hazır efektleri kısaltınca falan bozuluyor kötü oluyor. Soundforge nasıl bir program bir bakayım...[signature][hline]3D Galeri
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 dygro eğer bulursan bana da haber ver[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him...
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 yok tam olarak düşündüklerimi söylemiş. frekans eğrilerini kurcalayarak ses oluşturmayı düşünmüyorsan (ki 5 dakikalık eğlenceden ötesine gitmez.) ses efekti yaratmak diye birşey olamaz.[signature][hline]its supersonic
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 eğer bulursan buraya yazıver benimde o tip bişiye ihtiyacım var.. :D 1 sn den kısa efektler bile yapabilio olsam yeter :D
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ne biliyim, bir sürü efekt çeşidi olur en azından sen uzunluğunu, sesini vs. kontrol eder, ard arda eklersin falan, öyle bişey arıyorum[signature][hline]3D Galeri
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 mesela ışın kılıcı sesi gibi.. böyle havayla temas ettiğindeki "zwoonn" tarzındaki bir sesi nasıl yaratabilirim diyor, editlemekten çok.. evet, önemli bir program :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Öne çıkan mesajlar