Lanfear Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Bir sürü arkadaşım oyuna başladı ve levellari da ilerledi. benim farklı 2 serverda lvl 70 karakterim var. bu karakterlerimden birisini onların oynadigi realme migrate etmek istiyorum. zira yeniden başlarsam onlara yetişmem çok zor. iş nedeniyle günde max. 2 saat oynayabiliyorum. buraya kadar herşey normal. fakat benim karakterlerimin hepsi alliance ve arkadaşlarım da horde. allienca karakterimi horde tarafina migrate edebiliyor muyum? bildiğim kadariyla sadece ismini değiştirme şansım oluyor ancak atiyorum 10 euro fazla ver onu da yapalim derler mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Malesef öyle birşey yok reroll tek şansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 satın mı aldın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Yok artık Lebron James! Bu kadar oyunla ilgisizsin ve iki tane 70 level karakterin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bilmeden sallamayın. arkadaşımın ud shamanını gnome priest yaptılar. kıssadan hisse: yok öyle bir şey ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 nameless said: bilmeden sallamayın. arkadaşımın ud shamanını gnome priest yaptılar. lol, bakmayin abi yakinda olur bu ticari kaygiyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 şimdi arkadaşı yargılamaya gerek yok ayak üstü. herkes inciğini cinciğini bilecek diye birşey yok. arkadşın sorusuna gelince: şöyle bir çözüm önerebilirim. karakterini sat. aynı ayarda horde tarafından karakter al. ya da direk takas et. race class sana kalmış tabi de şu an için en iyi çözüm bu gözüküyor. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 suan bulundugun serverda horde kasamıyacagın icin ally char larını sil sonra horde kas sonra onu migrate ettir :) (baslıga baglı kalayım dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar