Creus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Arkadaşlar bir sorum olucak size. Bilen biri varmıdır bilmiyorum ama aklıma ilk burası geldi buraya açtım bende topici hani doktor tanıdığı olan vs yada tıp okuyan birileri varsa bilir diye. Bu kortizon denen şeyin vücuttan atılımını çabuklaştırıcak bişi war mıdır? Hani ne biliyim vardır ya maydanoz suyu iç bol bol spor yap vs vs?. yardımı dokunan her postun sahibine şimdiden kocaman teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Ben prof doktorum ve rektal tuse yaparsan kendi kendine atarsin butun kortizonu atarsin... Pati'ye degil, doktora gidin soyle seyler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 çivi çiviyi söker mantıgıyla hareket edersek, kortizon'a aban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 maydonoz, turp, karalahana, pancar, patlıcan, domates, biber, salatalık, marul, dereotu, ısırganotu, arapsaçı, çilek, zencefil, yoğurt, brokoli, puding dene, biri kesin işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 sorun bende değil. arkadaşımın sorunu. bilsin istemiyoruz bunu araştırdığımızı çünkü rahatsız oluyo durumdan. doktor tanıdığım yok ne yazık ki. aklıma ilk buranın gelmesi çok yanlışmış sanırım benim hatam kusura kalmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 veee pati does it again. kardes google bile pati'den daha yardimci olur. "bile" si fazla oldu sanirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ya baktım ama ben beceremedim sanırım bulmayı. herneyse zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 su içsin su. su ve soda. en güzeli. bol bol da sebze meyve tüketsin. zaten su ve soda vücuttaki zararlı maddelerle toksinleri atmaya yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 uzun süreli tedavide kortizon çok tehlikeli. arkadaşınızın romatizmal ya da böbrekleriyle ilgili bi rahatsızlığı mı var? tedavi eden hekimin "iyi" olduğuna emin olsunlar, gerisi kendine iyi bakmaya kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 antioxidant diye ararsan, sebze meyve filan var bi ton, ama kortinzonu atmaya ayrdim edermi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 detoks yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Kortizon nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Sacros said: uzun süreli tedavide kortizon çok tehlikeli. arkadaşınızın romatizmal ya da böbrekleriyle ilgili bi rahatsızlığı mı var? tedavi eden hekimin "iyi" olduğuna emin olsunlar, gerisi kendine iyi bakmaya kalıyor. arkadaşımızın beyninde tümör var ilk çıktığında ortaya büyük çabalarla gayretlerle yenebilmişti. herşey düzeldi aldığı tüm kiloları verdi kendine geldi derken 1-2ay geçmeden gene aynı şey yaşanmakta ( ameliyatta olmuştu) artık daha bilinçli olması lazım derken kendisi yıkıldı. Bu sefer biz onu toplicaz o yüzden zaten bu topic. çok yardımı dokundu söylenenlerin tekrar çok çok saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar