dieevil Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ben de bi yere çarpacak sandım. neye acıdın kankut, boşver acıma. 2 lastik parası bulur bu adamlar sağdan yürüsünler yeterki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Selam, R8'im var, ve şebeğim! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Aaa bu araba ne zamandan beri arkadan çekişli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 R8 'i son sinirlarini zorlarken gorduk.. bundan ibaret iste :P hala cakma veyron oldugunu dusunuyorum.. *donut cize cize ortamdan kacar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Bu ne çırpınış ya, git bi viraja gir bişi yap neyi savunuyor anlamadım ben. Bi de videoyu izleyip uff oha fln diyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 doğanla bunu yapsam farkı ne olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Vodan said: Aaa bu araba ne zamandan beri arkadan çekişli? çıktığından beri =) R8 deki Quattro, diğerlerinden farklı. Normalde gücün tamamı arkaya aktarılıyor, güç kaybı durumlarında da gücün maksimum %20 si mi ne öne gönderiliyor... arkadan itişin biraz 4x4 leştirilmişi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 öküzlüğün görsel tanımı böyle bir şey olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Selam, bence arabayı kullanan rot balans ustası saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 para nin taklitlerinden sakinin saygilar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ne taklidi, ben quote yapmayı unuttum sonra geri dönüp quote kim yapacak uğraşılmaz dedim ve böyle bir yöntem belirledim, kısa ve öz oldu. saygılar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 yol tozluymus üzerine bide yagmur yagmış yerler olmuş jilet gibi kaygan.. aynısını o şartlarda bi 124 ile bile yapmak mümkün.. Adam neyin videosunu cekmiş onu anlamadım.. lastik yaktıgıda yok cayır cayır zaten kaygan zeminde tutunamadıgından yere boşa dönüp durmuş lastikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar