fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Yok o başlıkta bir yerlerde kapıyı yumrukluyordu :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 okuyanlar ve okuyacak olanlar..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 kısaca özet su sanırım, bu tip kızlara "justin" in topicindeki siirler okunmalı hemde yüzlerine ![signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 fedaykin... baba sana diyecek söz bulamıyorum benim gözümdeki krallığını(generalliğini) bir derece daha yükselttin yani harbi hayran kalınacak şahısmışsın baba... (şu kendine özgü yönteminden ötürü...)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 *!parantez açar* I stand alone in the darkness The winter of my life came so fast Memories go back to my childhood To days I still recall Oh how happy I was then There was no sorrow there was no pain Walking through the green fields Sunshine in my eyes I'm still there everywhere I'm the dust in the wind I'm the star in the northern sky I never stayed anywhere I'm the wind in the trees Would you wait for me forever?[signature][hline] Qui Bono? [Bu mesaj Numb tarafından 30 January 2004 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Abi gözünüzü seviyim burayı edebiyat bölümüne cevirmeyin yaaa..Hadi yardımlarınızı bekliyorum..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: -ryan-, 30 January 2004 10:48 tarihinde demiş ki: No woman, no cry. +1[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 bnce hiç uğraşma kasma kendini bi sümüklü kız için..[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar