PiNk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Bir kere bi bayani bu duruma dusurmek hos degil diye dusunuyorum haliylen ...(en iyisi ugrasmamak tir) Ancak dersen ki yok olmaz o beni kucuk dusurdu, ben de onu dusurcem... Sana verilebilecek en onemli ip ucunu veriyorum iyi dinle... ONu ...icina takmicaksin...En buyuk ders asagilamak budur bi kiz icin... Ona aslinda onun ne kadar degersiz oldugunu onu umursamayarak, onun oldugu ortamlarda gormez den gelerek ,sorularina cevap vermeyerek gostermelisin inan bana etrafinda donen ,onu paso kucuk duruma dusurmeye calisan bu kisinin, onun ustun den ilgisinin gitttigini hissettigi anda deliye doner zaten... Cunku senin hala onun icin yapacagin en kucuk hareket(dahi laf atarak,basindan asagi ayran dokerek ,kufur ederek cok ayip sonra buda) onu iyice havalandiracaktir... Neyse sana kolay gelsin...:) Ama sana yine tavsiyem bosver, at gitsin...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Yok yok sende evlenecen başka yolu yok. Moncainin topiğide etkili olabilir. dont panik no fırfır disis turkiş teknoloji.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ben olsam pink in elini öperim bin defa.. yani kızlar genelde böyle sır/taktik vermezler.. paticik power işte ;) hayır bi de şu var bu kadar uğraştığın bir kızı küçük düşürürsen gene sonunda sen üzülecekmişsin gibi güçlü bir his var içimde ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 nobody aynı fikir benimde aklıma geldi kızın eski ve çirkin fotolarından bi kaç tane bulmuştum cogaltıp her yere assam yada üstüme fln assam die düsünüodum ama bu hareket hem onu hemde beni cok düsürür sanki ??! muhauahea hangi okul? bu arada kıza acaip kılım yaa kendini dünya güzeli fln zannediyo..pink dediklerin az cok ise yarıo ama daha güzel böle tam ezici bisi lazım..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ya herkes olayı yanlış anlamış galiba =) aynı durumda olduum için anlıyorum çözümüde olayı da.. amaç kızı gıcık etmek diilki kızın havasını indirmek şimdi abuzittinin gidip kıza gıcık davranması yada hiç konuşmaması kızın dier insanların gözündeki deerini deiştirmicekki yada kızın dötünü indirmicekki... pek bi etki yapmaz yani kızı rezil etmek lzm... :) bnm taktik iidir yapıştır kızın resmini kalbine gez okulda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Wendigo, 29 January 2004 23:38 tarihinde demiş ki: ben olsam pink in elini öperim bin defa.. yani kızlar genelde böyle sır/taktik vermezler.. paticik power işte ;) hayır bi de şu var bu kadar uğraştığın bir kızı küçük düşürürsen gene sonunda sen üzülecekmişsin gibi güçlü bir his var içimde ;) 6.his :Pp[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 robert.... =) tanıdık çıkarsak komedi olur ya... ya irenç bi resmini diil tam tersi çok güzel bi resmini asıcaksın sana olan sevgi ve saygımızdan asıyoruz fln dersiniz ( tabi tek sen asarsan sni deküçük düşürür... ilk bşata 5-6 ark ayarlicaksin... sora gelir diğerleri de ister moda yaratırsın =) ciddi bizim okulda yapıldı ordan biliyorum da sölüyorum :Pp sınıfa fln daatıcaksın işte bi resim bi iğne :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 düşmana güvenmeyin :) hatun milletinin en masumu bile bir erkek için çok tehlikelidir[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 yok abi benimki robert diil.. yaa bu da cok .pnelik gibi gelio biraz agır olur :P sonra pisman olmayalım?[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 yoo ben gayet gurur duyacağım kızın arkadaşları tarafından ezildiini görürsem =) pişman olcaımı hiç sanmıorum kız gıcık ve bana yapmadıı kalmadı... arkadaşlarına fln beni nası kötülüyosa kızın çevresindeki herkes gıcık bana =) kızın azına zıçınca kızın tüm saygınlıı bana geçecekmiş gibi gelio :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 hayat dersi vermiyorum ama; laf dalasi yaparim puan toplarim, zekami gosteririm, pesimde yerlerde surundururum gibi kaygilariniz varsa `kiz tavlama` konseptini dogru noktasindan kavrayamamissiniz demektir. kimse sizin akliniza vurulmaz. dom agbi.. :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 hehe yürü be nobody arkandayım wala...uygula bakalım sen önce :P ise yararsa bende yapcam..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ya bizim okulda çok kaşar bi kız vardı inanılmaz havalı... kimseyle konuşmuo fln kaşar kaşar geziyo =)) kisme de sevmio bu kızı bu yöntemi o kızda denediler :) euhe işe yaradı kız rezalet durumda :) bi de bi ton seveni olan kızda denicez bakalım okulda çok olay olcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: dom, 29 January 2004 23:52 tarihinde demiş ki: hayat dersi vermiyorum ama; laf dalasi yaparim puan toplarim, zekami gosteririm, pesimde yerlerde surundururum gibi kaygilariniz varsa `kiz tavlama` konseptini dogru noktasindan kavrayamamissiniz demektir. kimse sizin akliniza vurulmaz. dom agbi.. :p dom abi biz tavlamaya calısmıoruz laf dalası da yapmıyoruz sadece ortalıkta gezinen tavana vurmus ve kendini kraliçe gören kızları adam etmeye calısıyoruz..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 abuzittin icq versene =) taktik alışverişi yapak euhe bu arada patilerden fikir bekliyoruz ya tek fikir kalbimize kızın resmini asmak mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 once kendine `kizlar` neden oyle geziyor diye sormani, akabinde benim cevabimi okumani tavsiye ederim. `kizlar` oyle geziyor - cunku normal akli basinda yasayan bir insan o `kizlar` kadar ilgi toplayamaz. sen eger boyle bir caba icine girersen amacina ulasmis bir `kiz` elde edersin. tutup rezil edicem diye bir caba icine girersen hele grup halinde yasayan `Liseli Kiz`lara bu taktigi uygularsan olasi bi ava giden avlanir durumu ile karsi karsiya kalman olasi canimcim. bu sebepten dolayi beatles'in let it be diye bir sarkisi var, tavsiye ederim. populer olmanin baska yollari var onlari dene. bunun haricinde; sezarin hakki sezara basarili taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 abuzittin arkandayım arkadaşım dwm et,, =)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 pm attım.. bak nobody..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ok ekledim... ya rezil ediim derken rezil olma riskine tabiki giricez ya... o kdr kolay diil yoksa birini rezil etmek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: dom, 30 January 2004 00:09 tarihinde demiş ki: once kendine `kizlar` neden oyle geziyor diye sormani, akabinde benim cevabimi okumani tavsiye ederim. `kizlar` oyle geziyor - cunku normal akli basinda yasayan bir insan o `kizlar` kadar ilgi toplayamaz. sen eger boyle bir caba icine girersen amacina ulasmis bir `kiz` elde edersin. tutup rezil edicem diye bir caba icine girersen hele grup halinde yasayan `Liseli Kiz`lara bu taktigi uygularsan olasi bi ava giden avlanir durumu ile karsi karsiya kalman olasi canimcim. bu sebepten dolayi beatles'in let it be diye bir sarkisi var, tavsiye ederim. populer olmanin baska yollari var onlari dene. bunun haricinde; sezarin hakki sezara basarili taktik. dom hocam haklısın ama biraz da olaylara bu taraftan bakmalısın..bu tip kızlara nasıl kıl oluyosun icinde inanılmaz bi uyuzluk hissi olusuyo..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 her uyuz olduğumu rezil edicek dalga geçicek olsaydım... ooohooo. bizamanlar denemedim değil. fakat über yorucu ve beyhude bir uğraş olduğunu anladığımdan beri tiksinme ve/veya acıma kombosunu kullanıyorum.[signature][hline]En son insan yapısı olmayan neye hayranlık duydun. Bir çiçeği ne zaman kokladın en son. Gökyüzüne ne zaman baktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Bence de, bir kızı en çok sinir edecek şey iplememektir, gerçi ben zamanında bunu pek yapamadım hep öc alim, yok .tünü indirim onun die takıldım ama gördükki elimize geçen sadece daha havalarda bi kız oluo. Ne zaman ki iplemiosun, atıosun bi kenara, o zaman kendini biras kötü hissedio. hahissedio da noluo, başka bi cins herif gelip yine tavana vurduruo bayanın burnunu fln, ve senin yaptıkların boşa gidio :) O yüzden kasmayın öyle indiricem bilmem ne die, onlar öyle geldi öyle gidecek ama boş gidecekler ;)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 deneyimler dökülmeye başladı.. ;) nette bi sayfa bulmuştum, kız tavlamanın yolları ve taktikler fln die. onu bulursam yazayım bari.. genclere kamu hizmeti olsun[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Mighty_THoR, 29 January 2004 23:45 tarihinde demiş ki: düşmana güvenmeyin :) hatun milletinin en masumu bile bir erkek için çok tehlikelidir Bak bak demek dusman milleti Haaaaa???? Gorusuruz beyfendi sizinle ayrica!!!:)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... [Bu mesaj PiNk tarafından 30 January 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 hehehe walla wendigo iyi olur ama bizim isimiz tavlamakta diil herkes yalnıs anlıyo..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar