Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Selam, Bu sefer yine farklı bi kız sorunsalı ile karsı karsıyayım..Kendini Kleopatra sanan afedersiniz ama .ötü tavanda kızların .ötleri nasıl indirilir? Yaa öle bi ders vermek gerekir ki bunları hayatları boyunca unutamasınlar yada ne bilim sürekli yere yapışık gezsinler..Yardımlarınızı bekliyorum..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream...
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 kucuk dusurıceksın o ona yeter[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 öyle birşey olmaz bence yapılamaz yani imkansız gibi bişey[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 onlara ders werilmez gerekirse onlar sana ders werir kalırsın öyle hehe.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Jester Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 sallaa[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-)
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 abı kolay ya hayal gucunu kullancan herkezın ıcın dusur ne bılen sankı yanlısıkla olmus gıbı basından asagı bısey ayranı dok bır grup ınsanla anlas onlarda kıcları yırtılıncaya kadar gulsunler ne bılen daha nıce seyler gelıyor lısede yaptıklarım ahhh ah kızlar ne cekerlerdı benden[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Llama, 29 January 2004 22:07 tarihinde demiş ki: kucuk dusurıceksın o ona yeter tmm o da güzel bi yöntem ama aynı ortamdan diilsek ?[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream...
armra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Güzelim onların bi taraflarını kaldıran sizsiniz zaten! Bak nerelere taşımışsın O kadar ilgi ,merak , düşünce senin üstüne toplansa senide indiremeyiz.[signature][hline]Show No Mercy
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 abi bu ve bunun gibiler içinde bi çözüm olsa gerek ayran fln dökmeden yani oda biraz kabalığa giriyo hafiften..Böle çok uraşmadan tavandan bir anda tabana indirmenin de bi yolu olmalı?[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream...
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 armra, son 2 mesajını diğeri de öbür topicte okudum da. hakkaten madalyalık şahıssın ben seni destekliyorum :p armra başkan fenerbahçe şampiyon.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 dedıgımı yap abı ıste[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Bak yavrucum...Kızlarla uğraşma başına bela olurlar.Ama illa .ötlerini indirmek istiyorsan bişey diyemem.Önce kıza biraz pas atman gerek. Zaten kız "Ne bakıyorsun be?!?!PİS!" der. Senin de "Hayatımda bu kadar ...... biri gördüm mü merak ediyorum diye bakıyorum" diyeceksin. Noktalı yere herahngi bi küfür olabilir.Ama abartma! yani sadece "salak,kerizekaaalı" türünden küfürler uyabilir. Esen kal... LevieAbiAşkAtölyesiSundu[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him...
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 kafanı kullan ıste kucuk dusurcek o kadar olay bula bılırsın kı off off yanı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
ranges Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 abuzittin arkadaşa bu yaptıı kutsal görvde tamamen destek veriyorum.Haydi koçum o tvandaki şahsı yere indir. llama nın sözlerini dinle ezmek için okadar cok sey var ki[signature][hline]erentako, 23 January 2004 23:38 tarihinde demiş ki: beyler yazacam 1sn
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Olay budur o zaman ; "Herkesin ortasında eze eze püreye dönüştürmek sonra da milletin kıçıyla gülmesini sağlamak"[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream...
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 yes yes yes[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Valla böyle zeki,entel dantel ve onun kafasının basmayacağı ince ezişler yapman lazım milletin önünde.. Bunun için sevgili atasözlerimizden falan faydalanabilirsin. Ya da psikolojiden laf sok.. mesela Zaten Freud'un dediği gibi hedele hödöle diye bişiyler salla. Kimse kanıtlayamaz zaten. Freud ne yaaaaaa! diye kaşarımsı bir cevap verirse.. Yıllar önce senin gibi tek beyin hücreli canlıları çözüp de üzerine kitap yazmış yüce bir şahsiyet dersin... Sana katmerli kapak olur.. Hep zayıf yönlerini bul karşıdakinin üstüne git.. Fazla abartırsan köprüden falan atar kendini. Ben eşşek gibi herife sinir krizi geçirttiğimi bilirim.[signature][hline]-End of Transcription-
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ya bak abuzittin kardeşim bu forumlarda ilahi dersler var. Aramaya gel, konu dışı olmalı oradan kullanıcı justin arkadaşımızı arat, 250 + cevabın verildiği süper bir konu çıkacaktır karşına, of bu ne deme oku, okurken hem güleceksin hem duygulanacaksın, hemde gülmekten yaşaran gözlerini sileceksin. 4 * 4'lük bir eser, üstelik paticik kullanıcılarına kuponsuz, ücretsiz beklemeden anında!!![signature][hline]sonunda yeniledim.
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 hangi thread ya bulamadım yardımcı olup link verirseniz sewinirim..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream...
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bende merak ettım sımdı bır lınk verın bakalım ya[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
can Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 5 satırlık şiir'den bahsediyor sanırım...[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=20477 ahanda link simdilik sayfa 6 dayım ve fedaykin abimizin nasihatları basladı onun dısında bisi yok :P[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream...
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 uzun ve tecrübe dolu yollardan geçmek lazım başarılı olabilmek için ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
elma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 aynen öle, bi tecrübe dierini getirir =)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
n0body Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 abuzittin şu an aynı sorun benim bşaımda davar dötü kalkık bi kız, inanılmaz şımarık bi tip... sinir oluyorum e dolayısıyla o da bana gıcık biraz :) herkes bu kıza sataşmaya tırsıo... havasını indirmek, dötünü tavandan alıp tabana yapıştırmak bana düşüyo =)) euhe bi dk aynı kızdan bahsetmiyoruz dimi biz? hangi okuldaydın ? euhe neyse bizim okulda yapılmış bi taktii söliim inanılmaz işe yarayacaktır... bende bi daa uygulamayı düşünüyorum bu olayı bu kızın bi resmini bul, güzel çıkmış bi resim böle kaşar bi poz olursa daa ii olur..... bi 30 tane fln bas bu resimden.... hatta daa fazla bas yedekte dursun... ve daat arkadaşlarına kalplerinin üstüne kızın resmini asıp gezsin herkes... :)) euhe zamanla yayılır ztn özentiler fln derken okulun yarısında o kızın resmi... hem kızı delirtirsin... olay çıkar ama hiç bişi olmaz korkma =) hem kızın çevresindekilerin gözündeki saygınlıı fln düşer... tüm karizma 0 eziğin teki olur bırak şımarıklıının yok olmasını dötünün tabana yapışmasını =) başka yöntemlerde deneyebilrisin...
Öne çıkan mesajlar