Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 aa üyelik açıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 EMOrtis olarak üye oldum, tamamdır ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bende üye oluyorum.. hobbylerim neler olmalı yaw.? bi emonun hobileri nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 YA BANLANDIM HEMEN! OF YA! hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bence burdan biri emoturkeynin ciddi üyesi veya admini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız: mucuk Yasaklandığınız süre: henüz yok bu nerden çıktı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 *pati birbirine düşer...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Başka isimle üye olun, yazmayın buraya. Dağıtın sonra yazın ahahha şöyle yaptım diye ;) Ayrıca geçen arkadaş bi inşaatın yanından geçiyomuş, iki tane emo tip varmış. Biri diğerine "İnşaattan kafama bişey düşse de ölsem" demiş. İyi ki orada değildim kahkahalar atarak yere düşmüşken dayak yerdim heralde :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 oysa ki çok güzel arkadaşlıklar kuracaktım orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yok çok cılız tipler olduğundan korkma.. mesela forum'un çoğu emo olamaz kilosundan ötürü.. mesela bende tam bi emo olamam dar pantolun giyemeyeceğimden dolayı. bacaklarım kalın napiimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thaumielyavrusu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Lopeth said: haha koptum valla :D:D tey tey emo olalım bende dalıcam lan siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 harbi oraya ne olmuş manita mı emmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thaumielyavrusu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 beklenir imo bunnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Benim bir arkadaşım oranın ciddi üyesi. Ve kendiside Paticik üyesidir :). Ki o sitenin sahibi arkadaşıymış. Yani gerçekten izleniyorsunuz :). Gizli kapaklı yapın abi işleri. Kimseye söylemeyin. Yapın kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Oha paticikte emo mu var? Alert!!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Agalityler yapmayın. Biliyorsunuz bunlar duygusal insanlar. Kırılıyorlar. Onlarda sizin benim gibi insanlar. LEAVE BRITNEY aman EMOTURKEY ALONE. Onlar Paticikle dalga geçmiyor di mi? Sizde geçmeyin. - Atar yiyen gencin son çabaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yaw madem arkadaşınız. nick: Killjoy ban'ı açılsın.. ben ciddi ciddi üye olacam kız tavlamak için.. ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Bence nedenin buysa geçerli bir neden. Çünkü oradaki erkeklerin %90 ı aynı sebeple üye oluyor. Yani farklı bir amaçları yok. Emolukla alakaları yok sadece giyinişleri öyle. Çünkü emo erkekler genellikle feminen bir yapıya sahip olup orada kızlara pek bakmıyor erkek resimlerini kontrol ediyorlar ^^ . DUY SESİMİ ARKADAŞ. CİDDİ OLANLARA ENGEL OLMA LÜTFEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 beyler banlandım. yıkarım lan burayı. duygusal adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ARKADAŞIN NICKINI ISTIYORUM! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 emo sevici bendim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thaumielyavrusu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 hey ben de banlandım casusu bulalım .. aslşasşlkasşdkllş XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 i cut myself diye account aldım. yine banlandım. of. hahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Kenjuro said: Ohaha patiden biri orda adminmidir nedir adımızı ifşa ettik banlandık hahaha yeni gelenler bölümünde kenjuro .... vsv.svs. bişeyler yazıyordu senin açtıgın topicte ahahha ben asuman mı öyle bi topic hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 her kim izliyorsa burayi yapmayin lutfen, oraya uye olan erkeklerin hepsi fason senden benden farki olmayan sadece saci garip olan herifler, onyargili davranip banlamayin birseyler cignenmedigi surece. Gizli gizli burayi okuyup teker teker banlamalar falan, ben gayet guzel yaziyorum bir kac gundur, demekki kural kirmiyorum? adimi yazsam buraya ama aninda banlarsiniz. adam olun delirtmeyin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar