ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Testament konserinin de içinde bulunduğu bir festival olacakmış Anathema da geliyormuş (şaşırmadım) 20 - 23 Haziran yer belli değil http://www.duslervekabuslar.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7664&FORUM_ID=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Oo arada anathemayı da çıkarıcaz negzelnegzel:v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 başlığı beğenmedim gelmicem For The Horde!X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Ulan Testament'da bari emo çoluk çocuk doluşmasaydı, niye Anathema niye?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 anathema ayaga dustu cunku her gelen grubun arkasina takiliyolar abi be nolur be 2 sarki soyleyip ineriz be hakkaten o nerden cikmis simdi gelip aglicaklar bos yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 poff çok rezil tarih ya bütlere kaldım mı yalan olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Anathema Eskişehir'de karın tokluğuna çıkıyor.Headliner diye kaktırmasınlar aman diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 wintersun gelsin lan lütfen lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar