Jester Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 artık başlığa inandınız da mı girdiniz, yoksa başka bişey yazacağımı anlayıp da mı girdiniz bilmiyorum ama burayı okuduğunuza göre bu topice girdiniz. abi nedir bu ya? garbage a hayır diyorsanız bunu sadece imzalarda değil forumda da gösterin. paticik forumları AYNEN SNN GİBİ OLDU. piercing taktırdım isimli topice 1 saat içerisinde 150 tane cevap gidebilirken benim internet, mmorpg veya başka bir oyunla ilgili bir soruma 50 kere uplamama rağmen niye cevap gelmez? adminler modlar niye böyle olaylara tepki göstermez? çoğu kişi soğudu dikkat ederseniz bu siteden bunun sayesinde. bir çözüm bulsanız iyi olacak bence yoksa paticiğin sonunu pek iyi göremiyorum şu anda baktığım 17" ekrandan.[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 katılıyorum sana bende yeter ulan diye mesaj atıaktım yaptırdıysan yaptırdın diye harbi herkes piercing mesajı ve bunun gibi msjlar atıyor...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bahsettiğin topic de bir user bizimle yaşadığı bir deneyimi paylaşmış... çok mesaj atılması mesajla alakasız tartışmalar yüzündendir. Garbage konusu da değildir bence, kesinlikle konu dışı dır ve yerindedir.. Buranın snn ye dönmesi kavramını da biraz aç isteren zira ne demek istediğini tam anlamadım?[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 (bkz: de get dedirten threadler) ayrıca o başlık 3 günde 150 mesaj almış 1 saatte değil [signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. [Bu mesaj tunca tarafından 30 January 2004 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bu paticik forumlarının ne olduğunu söyler misiniz bana? mmorpg portalı değil mi? peki mmorpg portalıyla bir alakası kaldı mı? aynı snn gibi, o da oyun portalıydı güya[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Soruyu adam gibi sormazsan adam gibi cevap alamazsın. Son zamanlarda bişey sormak için bi konu açmadım ama forumu takip ediyorum, bahsettiğin gibi bi snnleşmeye rastlamadım. Savını örmeklerle desteklersen belki neden rahatsız olduğunu daha iyi anlayabiliriz. Ayırca başlık çok çirkin.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 demekki açtığın konuya klgi duyan cevap verecek kadar bilgisi olan yokmuş burası çok yönlü bir site her türden insan var o tyüzden gelip "hede hödö oldu snn ye döndü" gibi cümleler gereksiz yani tepkin gereksiz bir tepki[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 tepkini istediğin şekilde gösterebilirsin ancak bu şekilde başlık açarak değil ayrıca ben rahatsız değilim..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Kesinlikle haklısın.[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 adam gibi sormak derken? istersen aramadan benim açtığım topicleri bi arattır nasıl sormuşum ve nasıl cevap al(ma)mışım?[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bu arad burasi bir zamanlar mmorpg portalıydı artık herşeyin portalı :)[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bana garbage portalı gibi gelmeye başladı. ayrıca babacum herşey portalı nedir ya? bu site kuruluştaki amacından saptıysa bir anlamı kalmaz ki?[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 mmorpg portalı olmasının yanısıra müzik, edebiyat, spor, patinaj........ uzar gider bi ana sayfaya bak istersen hem şu anda nerdesin? Konu dışı ayrıca bi de ne var? Garbage neymiş? çok yönlüymüşüz neymiş? bahsettiğin topic garbage atılmamış? nedir? çok fevri olmamak gerekir ps: hala snn leşmek deyiminden rahatsız olduğumu belirteyim....[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Wendigo +1 Babacum+10 neden ? babacum u daha fazla seviyorum :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 evet saptııı mesela ben bu siteye mmorpg nin ne olduğunu bile bilmeden geldim hâlâ da mm kısmınıbilmem ultimatr idi uo amaçlı sonra pepelek oldu mmorpg ağırlıklı oldu şimdi ise herşeyden bir şey oldu... bu kadar basit[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Güzelim burda kaç ayrı forum var? Çocuğa haddinizi aşarak saldırmışsınız cevap vermek istemedim. Beni zorlamayın! Bu arada sitenin genel işleyişi ile ilgili sorunların tartışıldığı ayrıca bir forum daha var.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 *!kıskanç kıskanç bakar ;)*[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ya herşeyden birşey olsun ona da razıyız da herşeyden birşey olmadı ki? mmorpg fps müzik patinaj görsel sanat konu dışı ok tamam da sitedeki kitlenin %90 ı konu dışı ve garbage dan başka bölüme girmiyor?[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 walla saldıran yok sadece böle kızması gereken bir şey yok ortalıkda gereksiz cellalenme, sterse sokuyor kendini boş yere bu arada mmorpg ile ilgilenen üyeler hâlâ mevcutta ama sorduğun sıruyla ilgili fikirleri yorumları olmaya bşlir[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 evet girmeye bilir onalrın tercihi herkezin seçme hakkı var[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 hatta şarkısı bile vardı Fatboy Slim - Weapon of Choice[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 hadi mmorpg nin içinde böyle şeyler olsa eyvallah da konu dışı bölümü olmasa bu başlığı atacan yer de bulamayacaktın...[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 [signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]...a Dream for the Blind..."You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ben konu dışı olmasın demiyorum ki.. sadece konu dışı olmasın diyorum.[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 tamam eyvallah da madem konu dışı var ve madem bu kadar çok talep görüyo.. olması doğru demek ki... hadi kimse ilgilenmese boş kalsa burası ne gerek var diyecez ama ben burayı çok seviyorum mesela...[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar