Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue silah kullanımı


mahmut tuncer

Öne çıkan mesajlar

Şimdi benim x ve y diye 2 tane daggerim var diyelim, x'in hasari y'den fazla olsun ama hızı y'den yavas oldugu için y'nin dps'si daha fazla olsun. Y'nin dps'si daha fazla olmasina rağmen sağ elime x'i aldığımda damage kısmında x'in hasarı daha fazla gözükmekte. Roguelar'ın özel hareketleri de silah hasarı üzerinden olduğuna göre hareketlerin daha fazla vurması için sağ elime dps'si daha az ama hasarı daha fazla olan silahı almam doğru olur mu? Yoksa özel hareketler potansiyel hasara değil de dps'ye mi bakıyor?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne olarak oynamak istediğinde önemli sanırım. Mutilate oynayacaksan iki daggerında 1.80 civarı hıza sahıp olması ve end dmg larının yüksek olması lazım. Ama yok ben combat gidicem dersen offhandinin daha hızlı olması gerekli. Bir de enerji getiren talent a verdiysen 1.40, 1.30 civarı bir offhand güzel energy akışı sağlar. PvE için bunlar geçerli diye biliyorum. Sword olarak ben rogumda Talon of Azsharayı mainde, Akilzon's Talonblade i off handde kullanıyorum ki, talonun end dmg 339 ve hızı 2.70, off handın hızı 1.60.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ability damage için mainhand max damage önemli (mutilate istisna, onda iki silahla da vurduğu için offhand max damage da önemli)

combat potency procu global energyden karlı hale getirebilmek için hızlı offhand (bütün speed bufflarla birlikte 1.5'dan hızlı olması lazım ki enerji olarak artıya geçesin)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi offhand silahın zaten adam akıllı vurmaz bunu uzun süre oynayan bi rogue bilir main hand e alacağın silah daha önemlidir.çünkü ambushtur yada hemodur vss damage vurduğun silahların tümünü mainhandle vurursun..gelelim silah hızına öncedende belirttiğim gibi offhanddaki silahın pek bi hasar verdiği söylenemez o yüzden silahın hasar gücünü bi kenara bırakıp hızlı bi dagger öneririm..main hande de ters bunun ters orantılısı yavaş bir silah ama sağlam hasar veren silahı almalısın..şahsen ben böyle yapıyorum..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Main Hand için maksimum end damagedan çok average damage'in fazla olmasına bakılır. Yani 100-200 yerine 130-190 bir weapon u tercih etmelisin statları göz ardı edersek.

Off Hand'in hızlı olması iyidir lvl 70 olunca, combat potency ve shiv için. Dps ondan sonra geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oynuyacagın Talente göre silah secimi yapıcaksın.

Multitale Rogue isen 2 tane 1.80 Dagger kullanıcaksın ikisininde damge yüksek olmalı cunku 2 dagger aynı anda vurur.

Combat Rogue isen sword yada mace kullanıyorsan.

main hand damage aralıgı kısa tutman lazım. 180 - 320 yerine 240 - 320 gibi aralıgı kısa ama yüksek damage verebilen main hand lazım.

off hand speed'de dusuk olmalıdır. cunku Talentin sayesinde sana extra energy vericektir ve yine talentin sayesinde off damagelerin %50 artıcaktır.

Eğer tek daggerlı skiller kullanıyorsan ki bence Multilate dururken bi anlamı kalmadı onların. Main hand daggerin yüksek damageli olmalı ve speed'i iyi olması lazım. Ambush Backstab iyi büyülerin icin idaeal speed 1.80 dir.

Ben BC'den önce 2 tane 2.80 Sword kullanıyordum herkesin aksine cok menmundum ve off hand damagelerim inanılmıcak kadar fazlaydı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar butun instant attacklarda weapon speed normalization vardır, yanı rogue2un butun attacklarındada

bütün silahları türlerini gore onceden berlirlenmis bi hız hesaba alınarak dmg hesaplar instant attacklarda.

baska bi deyişle, dps'ın 50 olan bırının hızı 1.00 diğeri 3.00 olan iki sword sinster strike kullnıldığında aynı dmG'ı verir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mahmut hemoyu 1 kere vurup bırakma sürekli spammlıcaksın :) yani arka arkaya hemo bascaksın sürekli sinistr filan pek kullanmıyorum ben açıkcası eğer hemo rogue isem..birde şöle bişe var dagger hemo rogue pek tercih etmiyom ben.hemo rogue olcaksan mace yada sword kullan derim ben aradaki farkı anlarsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mahmut tuncer said:
ya bu hemorrhage garip birşey zaten, göya admaın aldığı hasarı arttırıyor ama 5-6 hemorrhage birikmişken bile bir fark göremiyorum ben.
bir de evisceratelerim çok az vuruyor ya, 5 cp varken yapınca 700 küsür vurması gerek yazana göre ama 500 küsür vuruyor.



lvl70'im combat swordum. 5 combolu eviscrate bazen 1400 vururken hemen arkasından gelen sinister 2200 vuruyor. bu hesaba ögre 5 evisin en kötü 6 7k vurması gerek ama ben max 3600 gördüm.. azınlık olarak 3000 3200 lerde genelen 1k 3k arasında evis vuruyorum. neye göre ayı gibi critliyo neye göre dandik 5 combo vuruyor bende anlamıyorum açıkçası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni topic açmıyım.
Orta sırada itemlar ile dagger kullanarak mutilate dışında ne spec iyidir PvP için? Özellikle hemo ve shadowstep ilgimi çekiyor denemek için. Ama dediğim gibi dagger olacak iki elimde de. Öyle 1vs1 kesmeme gerek yok kimseyi ama %50-60 yakaladım mı üzeyim istiyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...