mardox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 tbc'si olmadığı için ucuza satıyorum. şimdiden ilginenenlere teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ırçlar ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 burası KO bölümü değil farkındamısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 dalgınlığıma gelmiş, haklısınız :D ne de olsa tbc öncesi olduğundan shaman dedin mi yetiyor sanıyorum :) alliance'a da sham geldi ya. düzelttiğiniz için sağolun neyse efendim rogue (60), Burning Legion EU pvp serverında. orc shaman (52) darksorrow EU PVP . ilginlenenlere teşekkürler. kermit'e de ayrıyeten şen şakrak ve öğretici kişiliği ile başlığa renk kattığı için özel teşekkür. edit: rogue'ın ırkı undead :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar