Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 selamlar, 1 senedir falan wowu bırakmıştım, şimdi geri döndüm, herşey çok değişmiş tabiki... biraz yardıma ve eleştiriye ihtiyacım olabilir diye düşündüm. şöyle bi arena build'i düşündüm, silahım Gorehowl. bi göz atarsanız fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. bu warrior bitek arena/bg kasacak raidle falan işim yok tık edit: of TM unutmuşum, tek puan koysam TMye intercept için yeterli olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 TM'yi 0/3 bıraksam... stance değiştirdiğimde 10 rage mi kalıyo? 10 hep kalıyosa zaten vermeye gerek yok, intercept atsam kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 solo pvpde ve 2v2de spellreflect için işine yarayabilir TM, ama aşırı gerekli birşey de değil açıkçası. http://www.wowhead.com/?talent=LV0xbIioMbzbZE0zI0xRZc ve TM yerine 3/5 flurry en yaygın pvp specleridir. endless rage'li birşey istiyorsan 41/5/15 deneyebilirsin. last stand,defiance ve toughness alıp. bu specle gayet güzel heroic vs de tanklanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=LV0xbIioMbzbZE0zI0xRc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 33 28 gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chamred Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 sweeping yerine endless e verirsen daha iyi olur bence.. gerisi iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 endless'ın yararını pek anlayamadım. zaten rage sorunum pek olmuyo focus yediğim için genelde. bide imp. mortal strike'ı görünce çok hoşuma gitti ilk, koca bi 1 sn cd düşürüyo ve +%5 dmg ama çevremdekiler alma gerek yok falan diyince şaşırdım, sanırım bu kötü bi talent olmasından kaynaklanmıyo, imp. ms alınca flury, sweeping strikes ve weapon mastery gibi kilit talentlar kaçıyo bu yüzdenmi pek tercih edilmiyo imp ms? yani kısaca imp ms'in opportunity costu yüksek de diyebiliriz hı? ama 1sn cd düşürüyo ya of çok kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 bunda karar kıldım höyt umarım imp. ms'i özlemem. her türlü tavsiyeye fikre açıgım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Ben olsam şöyle birşey kullanırdım. Blood Craze sevemedim bi türlü nedense. Onun dışında Unbridled Wrath yerine Booming Voice tercih meselesi. Ben heroic strike spamlamayı seviyorum o yüzden onsuz yapamıyorum. Son olarak imp execute te çok yararlı olabiliyor -5 rage execute için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 blood craze süper bi talent. pvp için imp. execute den çok daha iyi. ve tabii sweeping+3/5 flurry+ weapon mastery >>> imp. ms unbridled wrath bildiğim kadarıyla sadece white hitlerde procluyo. ve 3.8lik bir silahta nerdeyse 100% proc. kısacası 5 point verip anger managementtan daha kötü bir talent elde ediyoruz. booming voice rogueları unstealth etmek için gayet kullanışlı :) edit: hs ve cleave de procluyormuş UW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ya şimdi ms'in debuff'ı önemli ki zaten cd si yetiyo debuff'ını targetın üstünde tutmak için haliyle o kadar mhim değil 1 sn cd sını azaltmak, zaten global cd lerle boğuşucaksın o süre boyunca hamstringdir stance changedir pummeldır gerektimi weapon change howling daze o bu şu, diper tarafta ama pek şahane talentlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar