Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Selam, Nisandan beri oynamıyorum. Account duruyordu öyle. Arada bir arkadaşlar girdi başka sunucularda oynadı falan. Belki ilerde başlarım diye tutuyordum. Ama pek vaktim yok. Boşuna durmasın diye satayım dedim. Karakter level 70 erkek troll hunter. Bırakalı çok olduğu için ekipmanı da şimdiki charların seviyesinde değil haliyle. Hiç arenaya girmemiş masum bir char. Epic uçan cikciki vardı. Para falan da olması lazım az buz, pek hatırlamıyorum açıkcası. Armory linki aşağıda: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Xavius&n=Mir Fiyat için teklif yapınız. Çok araştırmadım karakterler kaça gidiyor diye. Ama acelem yok, paraya acil ihtiyacım da yok. Ona göre yapınız teklifleri. :) Not: Almanya'da yaşıyorum, Türkiye'de banka hesabım yok. O yüzden en iyi ödeme şekli PayPal olur. Buraya havale yapmaya kalkarsanız dünyanın parasını alıyorlar. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Hala satılık. Fiyat 100 euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Hala satılık efenim. Arenaya adım atmamış bu körpecik karakteri kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 100 euro'ya bu hesabı alana Guild Wars hesabı hediye. Çıksın artık elimden baydım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 haci burda euro firladi 2,00 ytl olucak nerdeyse. fiyati bi daa dusun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Hmm doğru. En iyisi avrupadaki açık arttırma sitelerinde satmak galiba. Acelem yok nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar