Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hosting Firmaları & Tavsiyeler

MumChamber

Öne çıkan mesajlar

Sharky, ben değil sevenlerim bunlar :)

Bu arada birde şey var. Bu sektörde, eğer birisinin başına kötü birşey gelirse, dolandırıcılık yaparsa vs, mutlaka diğer hosting firmaları duyar. Öyle yada böyle.. Ben ekohostun böyle birşeyini duymadım. Bu da onların bir artısı...

İki firma arasındaki en önemli fark sanırım kontrol panel. Burada profocio bir adım önde...[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

progen yavaş değil. referans olarak gösterdiği siteler yavaş geldi.

fakat http://www.vt.com.tr'de referans verilen sitelerin hızları cidden tatminkar. fiyatları daha incelemedim hemen o bölüme geçiyorum.

aslında ben bu threadi bencilce açmamıştım. genel bir tartışma, fikir alışverişi olsun istemiştim, kendi görüşlerimle başlatmak istedim. fakat bu şekilde de kısmen bir fikir alışverişi oluyor gibi :)

eno burdayken -mahsuru yoksa- sormak istiyorum (cidden takıldım) site neden ingilizce?[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

ha unutmadan birde sadecehosting.comvar. Progen ve Sadecehosting.com'dan daha iyi hızlara sahip firma görmedim. Kontrol ederseniz sizde görürsünüz. Özellikle progen'in online yardım hattı sistemi olağanüstü güzel. Eno'da yada Sharky'de bulacağınız samimiyeti bulamayacak olsanızda, sorunlarınıza en kısa zamanda çözüm bulurlar.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 29 January 2004 02:02 tarihinde demiş ki:
Sharky, ben değil sevenlerim bunlar :)

Bu arada birde şey var. Bu sektörde, eğer birisinin başına kötü birşey gelirse, dolandırıcılık yaparsa vs, mutlaka diğer hosting firmaları duyar. Öyle yada böyle.. Ben ekohostun böyle birşeyini duymadım. Bu da onların bir artısı...

İki firma arasındaki en önemli fark sanırım kontrol panel. Burada profocio bir adım önde...

Peh. Once arti vermis sonradan eksiyi basmis karnemize :) Tipik Eno :D

Plesk ten nefret ettigimi uzerine basa basa soyluyorum. Gercekten cok dombili bir kontrol paneli. O yuzden sirket bunyesinde boyle bir proje var zaten :) Hatta open source olarak, artik alir kullanirsiniz Eno :P[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE
Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM

Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Sosyal ağlarda paylaş

Profocio İngilizce, çünkü profocio kurulurken amaç dünya geneline hizmet vermekti. Halen öyle. Ancak Türklerden çok talep geldi. Bir kısmı da sitenin ingilizce olması nedeniyle şikayette bulundu. Bu yüzden Türkçe siteyi de yayına alıcaz. Mevcut dizayn da değişecek...

Bu arada Türk müşteriden daha fazla yabancı müşterimiz var. Her iki dilde de destek veriyoruz...[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Oldu. Sen Windows kullanadur, ben gidiyorum doktora :)

Open Source gibi, yeni ufuklar acan bir seyden niye vazgeceyim ? Tutkudur open source.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE

Sosyal ağlarda paylaş

hmmz. serverlar yurt içinde mi peki eno?

ayrıca sharky harbiden de bu kadar open source manyağı olunmaz :) tamam isteyene verirsin de open source yapmakla bir değil. etme eyleme. sonra açar bakar adam ordan, açık arar, senin kaçırdığın birşey bulur. oturup siz de ağlarsınız müşteriler de ağlar..[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

Olay da orada ya.. Bakar bir yerde acik var, hemen bu acik farkedilir. Open Source `un bu guzelligi var zaten..

Yoksa sana farkettirmeden senin kisisel bilgilerini mi aktarsin bir yerlere ?

Yine anlatamiyorum ki. Cidden yattim bu sefer. Sabah ne kalkabilecegim, ne de yarin bir satir kod yazabilecegim. Pufs.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE

Sosyal ağlarda paylaş

open source olması ile olmaması arasında açık yakalama arasında ne fark var? adam açığı buldu sömürüyo mesela. sen bunu open source olsa anlamayabilirsin, olmasa da..

bence public yapmak private yapmak kadar yanlış. kullanacak herkese verebilirsin ama public ı-ıh[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
profocio süperdir
aşmıştır
manyaktır
hastasıyım bikere cok hızlı ve eno gibin süper kafa cok yardımcı bir eleman var basında
daha ne olsun be abi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder
karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
kavga etmeyin bu konu başlığında.

karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
justin sende aşık olup durma zırt pırt :P

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
valla beyler daha geçen gün domain aldım enodan gayet iyi yani hemen halletti ve sorun yok
güvenilir biriside aynı zamanda

sırf gecenin bi saatinde arayıp rahatsız etmek için bile hosting alınır kendisinden :P

[Bu mesaj DynamicK tarafından 29 January 2004 03:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

OpenSource gelistirilen bir proje, genellikle tek kisi tarafindan gelistirilmez.. OpenSource`a gonul vermis insanlarca gelistirilir.. Verdigin ornekteki gibi, tut ki yaptigin bir projeyi A kisisinin sunucusundaki bir adam acik bularak somuruyor.. OpenSource`un gucu burada geliyor iste.. O ya da bu sekilde o projeki acik bulunur ve A kisisi, buyrun bu projede boyle bir acik var der veya kapatir ve patch gonderir.

Boylelikle o somuruden sadece A kisisinin sunucusu magdur duruma duser, -ki kaynak kodlar aciksa fazla zeki arkadaslar kodu analiz ederek de farkederler acigi.. Yani olay el elden ustundur, benim dusunemedigim seyi sen dusunebilirsin felsefesinden kaynaklaniyor.

Ha kapali kaynak kodlarda ne oluyor ? Arka fonda neler dondugunu bilmiyorsunuz tam olarak, oturup reverse engineering ile neler yapiyor acaba diye meraktan catlarkene, bulunan bir acigi isteyen herkes somuruyor. Sonra ne cikiyor karsiniza, bas edemeyeceginiz, sayili kiside insanin bikarak gelistirmeye calistigi Windows Update..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE

Sosyal ağlarda paylaş

serverlar amerikadaymış.

sharky: bak işte senin kaçırdığın nokta open source ile windowsun arası. kodları enoya verirsin (lafın gelimi diyorum.) eno da geliştirir. geliştireceğini düşündüğün herhangi birilerine verirsin. fakat kullanıcıya açmak pek anlamlı değil gibime geliyor. zaten artık çoğu firma open soruce mantığından çıkıp shared-source'a dönüyor. (nası terim yarattım ama. shared-source. süper oldu be.)

//4.5 saatlik uykunun belirtileri başladı. daha iki firmaya gidecem, beni bekliyorlar. bense eve geldim internete giriyorum. ohooo. ölmem mümtaz ölme.[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

:) Ana MumChamber mümtaz dan mı geliyor ? Çok enteresan bir nick :)

Open Source konusunda seni şöyle uzun uzun bilgilendirmek isterdim beynini kulaklarından akıtıp, ama zamanım yok şu anda :) Bir ara yüz yüze akıtırım olmadı.

Bu arada arkadaşlara ilettim isteklerini. Telefon bekliyorlar.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 29 January 2004 14:03 tarihinde demiş ki:
:) Ana MumChamber mümtaz dan mı geliyor ? Çok enteresan bir nick :)

Open Source konusunda seni şöyle uzun uzun bilgilendirmek isterdim beynini kulaklarından akıtıp, ama zamanım yok şu anda :) Bir ara yüz yüze akıtırım olmadı.

Bu arada arkadaşlara ilettim isteklerini. Telefon bekliyorlar.

aslında Mum_Chamber. oyunlarda boşlukların kullanılamadığı zamanlardan kalan bir nick. aslında nick de değil. 10 saniyede bulunan "şey". sora da öyle müm çembır kaldık işte.

hosting konusunda o reklam işinin sonuçlanmasını bekliyorum. bayram ertesi haftası (katiye oldu) arayıp kesin bir sonuca varırız. vararız. vararaz. neyse işte. //profocio yu da yukarıda ismi verilen birkaç firmayı da arayacağım. muhtemelen ya ekohost ya da profocio olacak. gecenin bir yarısı "site yok" diye ya enoyu ya da sharky'yi arayabiliyim di mi..[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

Elbettekı. İstediğin saatte, görevim o benim :)

Ama zaten o tür bir şey olsa senden önce haber alırım zaten :) Evdeki makina ötmeye başlar hemen.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...