GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Arkadaşlar ÖSS ve KPSS sınav kayıt başvuruları başladımı ? başladıysa hangi tarihde başladı ve son bulucak başvuruları siteden yapiliyor mu ? :C ben görmedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frenbalatasý Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Öss bu ay sonunda başlaycak öyle biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ÖSS başlamadı KPSSyi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Öss için illa bizim mi gidip başvurmamız lazım bir bilgisi olan varmı? Yurtdışındayım, belgeleri buradan verip okula teslim ettiremiyormuyum. Birkaç duyum geldi kulağıma bir bilgisi olan varmı bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ÜDS ile ilgili bilgisi olan varmı? onuda sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 KPSS ne ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 kamu personeli seçme sınavı olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 devlet de çalışmak için girilen sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ombakkombak said: ÜDS ile ilgili bilgisi olan varmı? onuda sorayım üds nin kayıtlar başladı bu hafta harç yatırman gerek hatta ben sırf üşengeçliğimden giremicem sanırım off=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 üds nedir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 cavanagh said: ombakkombak said: ÜDS ile ilgili bilgisi olan varmı? onuda sorayım üds nin kayıtlar başladı bu hafta harç yatırman gerek hatta ben sırf üşengeçliğimden giremicem sanırım off=) sağol az daha kaçıracaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 arkadaşlar hala ben sorduguma cevap alamadım :D kpss ve öss'nin kayıt tarihleri nezaman başlıyor haberi olan yuok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bugün mynet'te gördüm öss'nin 15 haziran'da olması kesinleşmiş, başvuru tarihleri daha sonra bildirilecekmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Eğitim şart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 yok hakkaten kaç gündür bakıyorum eğitim bölümlük konular konu dışına açılıyor .şikayet etmeye de nedense eriniyorum ben.öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar