Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 bugün guildde tartışma çıktı. bir paladin arkadaş retri pala'nın dpsi magelerle warlocklarla yarışabilir diye tutturdu. elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama en sonunda siz paladini kıskanıyorsunuz diye logout oldu gitti. şimdi size sorayım 25 kişilik raidinizde 1 kişilik random dps slotu kaldı. a) mage b) warlock c) enh veya elem shaman d) rogue/druid/hunter e) retridin hangisini seçerdiniz? bir de illidian fightında dps birincisi paladin görmüştüm wws sitesinde. demek ki oluyormuş diyecem ama o seviyeye gelene kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Bence zaten önemli olan o seviyeye gelebilmek... KALIP Spellstrike giyip vs DPS in dibine vurmak değil... Çok samimi söylüyorum, asıl olan bence zoru başarıp, parmakla gösterilen olmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Random dps ise Retridinı alabılırsınız gayette yeterlı dps yapabılıyor tabı geara göre degısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 eger bu raid i duzenliyen ally ise paladin i almam horde ise alirim BE pally elrin dipies i allyalra kiyasla net %10 daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 @viktor seal of blood? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 heee benim guildde bu isekafayi yormus matematik ehsapalrini yapan fanatik retri bi pala avrdi herif matematik profesoru zaten seal of blood sayesinde blood elf retriler healerlari biraz zorliyarak sahane damage yapiyor ancak ally paladinelrin bunu yapmasi imkansiz blizz resmen tum ally paladinelri prot a zorluyor fila ndiye uzuuuuun uzuuuun yaziyordu raidlerde dps i ortakarar di biliyorum tam abanmasina ragmen tv izliyerek oyniyan capulculariv kendinden kotu gear a sahip gecebiliyordu bi 2.3 den once oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 elemental shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Sob iyidir güzeldir de son slot alıcaksan raide ne kattığına bakar bence. Mesela paladin +3 crit veriyor gayet güzel. Ben olsam alır bi denerdim, zaten kendim de sağlam ap/crit gearı yapıp bi denemeyi düşünüyorum ilerde. İnsanların bu kadar katı olmasına da bi anlam veremiyorum, ortada bu kadar çok dps pala vidyosu vs varken alır denersin beceremezse bi daha yüzsüzlük yapmaz zaten. Ayrıca jow falan da gayet iş yapan olaylar. Ben holy pala halimle ikide bir wisdom judgelayamam. Üçüncü bi pala varsa light bile olur üstünde gayet güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 shadow pri al heal mana dmg bence 4 tane lazım 25 man e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar