Namessar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 evet, bugun kacinilmaz olan oldu. ve yag sinyali yandi. en yakin yag degistiren yere girdim bende, gecici olarak yag ekleteyim diye. castrol slx professional varsa koy dedim. 1 litre ekledi. bir baktim castrol magnet koymus. (tam hatirlayamadim ismi) simdi sorun surda, arabaya konmasi gereken 0/30 luk yag. bana sonradan eklenen 1 litre 10/40 lik. euroyardimi arayip sordum, "sorun olmaz, aracta zaten 4 litre kadar 0/30 luk varken 1 litre eklenmis. ama icinize sinmezse erken yag degisimi yapin, ama 12000 bakimina az kalmis, tumden degistirirsiniz" dediler. 0/30 yag uzerine 1 litre kadar 10/40 lik sentetik yag eklemenin motora bir zarari var midir? (bmw 0/30 konmali diyor bu arada kitapcikta da) varsa nedir? yag haznem 5 litre kadar ve 11000 km civarinda 1 litre kadar yag eksiltti su ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 aracta eklemeden sonra hararet ya da benzeri bir sorun gorulmedi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 0/32 olmuş işte yağın :p Vallahi hiç bir bilgim yok ben yanıltmış olmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hiç bi sorun olmaz korkma. Teknik servis ne dediyse onu yap. Komple yağ değişimine az kalmış, onu bekle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Selam, Bence eski yağın 0/30'luk bir hali kalmamıştır 11bin km sonrası, o sebeple sorun olacağını sanmam. Hatta devirli kullanan arkadaşlara tavsiyem, periyodik bakımı beklemeden yağ değişimi yaptırmaları, zaten fazla bir para değil. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar