Nomak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Cipralex, 3 ay önce ayrılınmış ama hala çokça sevilen sevgiliyle bir kaç kez karşılaşıldığında en sonunda eski sevgilinin koluna bir yumruk geçirip, "nedir lan senden çektiğim sürekli karşılaşıp duruyoruz, biz beraberken bu kadar görüşmüyorduk" diyerek pişkin pişkin sırıtmaktır... Cipralex, herşeyi bildiğini sanan ama iç dünyanızla ilgili en ufak bir fikri olmayan bir takım insanların, sizi normal şartlarda boğması, sinirlendirmesi, ağırınıza gitmesi gereken bir dizi cümleleri sonrasında sadece "peki" demektir... Cipralex, ağlak durumlara alışmış yüz kaslarının gevşemesiyle zaman zaman donuk donuk bakmak, zaman zaman gülümsemektir nedensizce... Cipralex, eskiden size yazdığı bir yazıyı okurken bile ağlayamama durumunda göğüs bölgenizde hissedilen yoğun bir karıncalanmadır... Cipralex, her gün çikolata yiyen bünyenin çikolata istememesidir... Cipralex bir iç savaştır, kişinin içinde ona acı veren duyguların yaşama direnişidir... Hissizleşiyor olmak korkutsa da, her gün hissederek kanamaktan, gece gündüz asla geri gelmeyecek bir şey için ağlamaktan iyidir... Tabii ilacın öldürdüğü sevgi değil, sevilen objeye duyulan bağlılıktır. Cipralex "...tir etmek"tir... Bir bardak soğuk suyla içiniz. Umarım hiç gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 passiflora'yı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Açıkcası kişisele yazdığım ilk ciddi mesaj. Uzun zamandır gurbette çalışıyorum aile şirketinde, bir kaç şahsi sorun dışında kafama taktığım birşey yok ama son 1 yıldır herşey karmakarışık oldu... İçimden buraya yansıtmak geldi, belki ufak bir sey görür gülümseriz diye ama geyiğe vurduğunuz için sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Hissizleşip, uzaklaşıp, duygusal kesmekeşten çıkmadan kendi bahsettiğin iç savaşta doğru seçimleri nasıl yapabilirsin? Cipralex seni iyileştirmez, cipralex kendini iyileştirmen için gerekli olan ruhsal durumu yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 cipralex nedir bilmem ama ben ilaç falan almadan aynı şeyleri yapıyorum. ağlayamıyorum falan, zamanla alışıyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 O kadar boktansa bir bardak soguk suyla icmeyiveriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Karşındaki insanın ne yaşadığı, ne geçirdiği hakkında en ufak bir fikrin var mı? Adamakıllı cevap yazmaktan da acizsen sus, olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 farkettiginiz uzere konu biraz temizlendi. farketmeniz gereken uzre de yaptiginiz hiç hoş değil. burda insanlarin sorunlariyla, modlariyla paylasimlariyla dalga gecmeye hiç birimizin hakkı yok. resmen bi ayar kaygisi almis hepinizi gidiyor, montla sic, masaya vur, kuzenim düştü bikbikbik. noluyoruz ya? arkadaslar, patiler bu bölüme gelip bişyler yazip, rahatlamak, paylaşmak istiyorlar. evet sizin burdaki yorumlariniz yüzünden kimse gidip asmiyor kendini muhtemelen ama, bi sinir bozuklugu etkisini cok rahat bırakiyorsunuz emin olun. kişiselde siki yonetim ilan edilmesin, lütfen bi ceki düzen verelim kendimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 konunun derinliğine inmeyeceğim ama reklam parası aldın mı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 işin kolayına kaçmamak lazım bence durum gerçekten tıbbi değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Ben bayılıyorum böyle ilaçlara içiyorsun hiçbirşey hissetmiyorsun ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Fistan said: passiflora'yı dene. kanka ben yarım şişe dikiyorum böyle ne kafam güzelleşiyo ne bişi hala normalim bana etki göstermiyo artık bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ben de kullandım bunu bi dönem. sakinleşmek için hani. bi baktım noluyo nan dedim, ağız kuruluğu yapıyodu daha da sinirli oldum. cipralexi bıraktım, düzeldim. her şey çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ahaha aynen devam etmis millet sevgilisel konularda ilac vs. gereksiz tek gereken sey yalnız kalmadan zamanı geçirmeye çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar