LastTouch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 rock,metal müzikle ilgilnen pati arkadaslarımızn dikkatine duyurulur..itürock klübünün düzenledigi guzide organızasyonlardan biri..14 18 nisan gibi yapılıcak,ve amator grupların katılımıyla gerceklesicekdir..geleneksel hale gelen bu festival 3 gun seklinde.. muzikle ilgilneneiugrasan arkadaslar varsa demolarını en gec 29 subata kadar itu rock klubune ulastıtırrsa yapılıcak secmeyle festivalde sahne alma olayına girebilrler..ayrıca ilgilnen herkesi festivale bekleriz..cok pisdee rock klübümün reklamını yaparım.. gecen seneki festival gayet guzeldi ve sabaha kadar eglendigimi biliorum ya..özellikle ilk 2 gun..3. gun brutal voklaller sahne aldıgı icin pek bana hitap etmemişti biraz kaymıstım..ilk gun daha cok alternatif,ikinci gun rock,3.gun heavy metal şeklindeydı bagırına bagrına eglendigimi bilirim..ve felaket stress atılası bi ortam..arklarınızla gelirseniz eglenmeden gitmicegnz bi olay..hepinizi itu maslak kampusune beklerim.. ayrıntılı bilgi http://www.anatolianrock.com/haber3939.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 yürü be hehe. hadi bakalım. güzel böyle reklam yapan itülüleri görmek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 maslak çok uzak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 yuh. bostancıdan 1 saat 15 dk max. istanbulun neresinden neresine 40 dk. dan çabuk gidiosun zaten ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ben söyliyim siz söylemeden, evet bostancı erenköy arası 10dk. tbr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 izmirdeyim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 bostancı erenköy arası kaç dk ya? edit: he söylemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 DoruK said: izmirdeyim ben..ben de=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 post kasmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ya 3 tane kaldı napıym:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 demo yollamaya çalışıcaz yetiştirebilirsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 HymnOfSnuk said: demo yollamaya çalışıcaz yetiştirebilirsek. sen yollamassan ayıp..geliceksin bu sefer sahnede olmasa yanımda..kacarı yuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Eğlenceli oluyor bu İTÜ Rock Fest'ler. Uzak muzak dinlemeyin gidin derim muhakkak. Üşenmeyip taşın altına elini sokan tüm İTÜlü arkadaşlara çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 aga amatör gruplarla fest yapıyorsun ne taşı! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Okuldan onun iznini almak, sponsorları bulmak, konserin lojistik ve koordinasyonuyla uğraşmak emek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 her sene yapılan bir şeyin okuldan izni niye zor olsun ki yahu =) emek var tabi ki eyvallah ona bişey demeye çalışmıyorum da bi taş yok bence ortada altına el koyulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Peki abi yok. Zaten iki telefon edip eşe dosta gelin çalın dedin mi hemen ortaya çıkıyor bir organizasyon. Nedirki, altı üstü 3 gün süren 10larca grubun performans koyduğu bir konserler dizisi, hiç birşey değil canım. Hocam pardon ama, hiç organizasyon işleriyle uğraştın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ücretsiz midir konser? bu arada ücretsizse daha fazla bir emek vardır ortada,sponsorlarla falan uğraşmak var çünkü. ancak konserin nerede yapıldığı,sahnenin belediyeden alınıp alınmadığı da zorluğu etkiler bu tür konserlerde. ancak okulun hazır sahnesi varsa ya da kiralamyıp belediyelerden alınıyorsa üstünede ufak bir ücreti var ise çok da zor değildir hani konseri yapmak ayrıca konser itünün neresinde yapılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Selamon said: Peki abi yok. Zaten iki telefon edip eşe dosta gelin çalın dedin mi hemen ortaya çıkıyor bir organizasyon. Nedirki, altı üstü 3 gün süren 10larca grubun performans koyduğu bir konserler dizisi, hiç birşey değil canım. Hocam pardon ama, hiç organizasyon işleriyle uğraştın mı?evet uğraştım,uğraşıyorum. ben de kocalei üniversitesi müzik kulübü yönetim kurulundanım.Sürekli bu işlerle uğraşıyoruz biz de.Bir amatör grup festivali her zaman sıfır dert sıfır tasadır normal bir konserin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ben de izmirdeyim malesef gelemiyoruz :) Sly-One said: post kasmayın lan post kasıo atın içeri... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar