ppoyr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 why doesla baslayan bir aramamı google boyle tamamlayınca merak ettim hakkaten lan diyip, iste cevabı. "Nearly all men have one testicle that hangs lower than the other one. Scientists think this may be so that they don't hit against each other. It can be either the left or the right that hangs lower, but in 85% of men, it is the left." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 türkçe lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 isviçreli bilim adamları mı araştırmış bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 kermit said: türkçe lütfen %85 sol testis daha aşağıda oluyormuş erkeklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 neredeyse her erkeğin 1 taşşağı diğerinden uzundur/büyüktür ( anlamadım lan) %85 inin sol taşşağı daha aşşağıdadır. sol taşşakmı araştırmış lan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 hayır, neredeyse her erkeğin bir testisi diğerine göre daha aşağıda duruyormuş. adfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bakcam en uygun vakitte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 hemen facebookta buna uygun bir application yazalım, efsane olur dsfds "hangi taşağınız daha altta ?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Spastik_Serce said: neredeyse her erkeğin 1 taşşağı diğerinden uzundur/büyüktür ( anlamadım lan) %85 inin sol taşşağı daha aşşağıdadır. sol taşşakmı araştırmış lan bunlar. çift şş bide vurgulamış hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 peki ya kalan %15 onlarda eşitmi acaba yoksa sağ mı büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 abi yalan ya. ulan mesajı her okuduğumda benimkileri kontrol ettim. tamam şimdi niye kontrol ettin demeyin. sizde ettiniz. benimkiler tastamam. bayanlara selamlar. asdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 simple.wikipedia.com dan aldıgım icin herkes anlar dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 teyit ettim.doğruymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 kermit said: türkçe lütfen Taşaklar çarpışmasın diye, bi tanesi diğerinden daha aşağıdaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ben herkezde öle sanıyodum hajsdkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 benim sağdaki daha aşağıda sanırım. daha uygun bi vakitte dikkatle bakıcam. farklıyım lan ben! %15 aloo edit: einstein ın da sağdaki daha aşadaymış bunu öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Asteroth said: kermit said: türkçe lütfen Taşaklar çarpışmasın diye, bi tanesi diğerinden daha aşağıdaymış. aga benimkiler çarpışıyolar sürtünüyolar kıvılcım çıkıyo böyle bazen elektriklenme olup acıyo çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Şu konuyu açan arkadaşa ÖM atıp tanışıyosun, en yakın vakitte evine ziyarete gidiyosun. http://forum.paticik.com/read.php?13,3120398,3120407#top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hayat kadınıymış kanka işim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 kingpin said: hemen facebookta buna uygun bir application yazalım, efsane olur dsfds "hangi taşağınız daha altta ?" diye. veya grup kuralım sağ taşşağı uzun olan %15lik gruba girenler falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar