prozzak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Vodan said: Vodan said: 5.5lt ile en fazla 10lt arasında yakıt tüketirsin. böle demiştimde ilk mesajımda :) agrasifim gompleksliyim ben adamin ummuuunu sıkarım vodan konuşma len konuşma len :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Bi eksik bi fazla sürterim arabana görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Selam, Bir sonraki buluşmada 'destruction derby' yapalım bari :P matama sevinme, SUV tarzı araçlara yer yok, hatta senin F ile katılman şart :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 hahahahah para+1 @vodan: Ayakkabimi baglarim tamponuna dayanip:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 şimdi şöyle okudum faydalı oldu ama bu söylenen markalar a baktım grande punto falan onun otomatiğini araba.com sitesinde bulamadım,diğer Ibızaların falanda İstanbulda bulamadım bi türlü.Şimdi bana birde güzel bir yer söyleyiniz İstanbul içerisinde araştırabileceğim çok çok teşekkür edeceğim sonunda size : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Atasehir cikisindaki DoD'a bakabilirsin kardes. not: DoD degisti sanirim baska bisi oldu.. ama 2. El yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 sitesi falan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 DOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Kha sana bi özel mesaj yazdım onu cevaplarsan çok sevinirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 http://www.sahibinden.com/2000_wolksvagen_passat_1_9_tdi_limited_fullWQQaXQQ5490817WQQpXQQdisplayitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bu sitede daha tonla var. burdan bir arac begen kafana gore. sonra pazara cik benzerini ara. fiyatlar sitedekinden daha dusuk olacak. kazik yememeye dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar