Brigand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Bazı klasörlerde klasör ve dosyaların isimleri gözükmüyor arkadaşlar. Sadece liste ve döşeme modlarında isimleri çıkıyor diğer görünümlerde çıkmıyor. Tabi liste çok küçük döşeme de çok büyük oluyor.Birkaç resim ekliyim: 3. resim normal kullanımda ve sorunsuz bir klasör. Fakat onun dışında sorun yaşadığım birçok klasör var ve nedenini halen çözemedim. Görüldüğü üzere çok can sıkıcı bir sorun arkadaşlar. Yardım edebilecek var mı acaba? Konu hakkında öneride bulunabilecek ve ya çözümünü bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 dosyaların isimlerin değiştirip denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Farketmiyor birçok klasörde meydana geliyor. Dosya isimleri ile alakası olduğunu sanmıyorum. Vista x64 problemi gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 http://www.merawindows.com/Forums/tabid/324/forumid/82/threadid/12898/scope/posts/Default.aspx If file and folder names are not showing in a folder like the screenshot at the end of the article. Open the folder and Right click on the empty space and choose Customize This Folder on the customize tab select Pictures and Videos in the Use this folder type as a template: (if not selected already ). Switch to the folder which is not displaying names press ALT and on the View menu unselect Hide File Names and you are done . The names will be displaying now. ayrıca internette bir şeye basıp açılmasını beklemek kadar gıcık bişi yok! basınca açılacak arkadaş! açılmazsa iplemiyorum kapatıyorum pencereyi hemen zaten! üff neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Obaa dasaaa büyüksün, sonunda rahatladım yahu. Teşekkür ederim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Bende bazen oluyor dosya ismi değiştirinnce düzeliyor ondan demiştim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar