Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vista klasör ve dosya isim gözükmeme sorunsalı

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Bazı klasörlerde klasör ve dosyaların isimleri gözükmüyor arkadaşlar. Sadece liste ve döşeme modlarında isimleri çıkıyor diğer görünümlerde çıkmıyor. Tabi liste çok küçük döşeme de çok büyük oluyor.

Birkaç resim ekliyim:

3. resim normal kullanımda ve sorunsuz bir klasör. Fakat onun dışında sorun yaşadığım birçok klasör var ve nedenini halen çözemedim.

Görüldüğü üzere çok can sıkıcı bir sorun arkadaşlar. Yardım edebilecek var mı acaba? Konu hakkında öneride bulunabilecek ve ya çözümünü bilen?

Sosyal ağlarda paylaş

http://www.merawindows.com/Forums/tabid/324/forumid/82/threadid/12898/scope/posts/Default.aspx

If file and folder names are not showing in a folder like the screenshot at the end of the article.

Open the folder and Right click on the empty space and choose Customize This Folder on the customize tab select Pictures and Videos in the Use this folder type as a template:

(if not selected already ). Switch to the folder which is not displaying names press ALT and on the View menu unselect Hide File Names and you are done . The names will be displaying now.

ayrıca internette bir şeye basıp açılmasını beklemek kadar gıcık bişi yok! basınca açılacak arkadaş! açılmazsa iplemiyorum kapatıyorum pencereyi hemen zaten! üff neyse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...