Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cirkin veyron :)

matama

Öne çıkan mesajlar

Arkansis said:
hiçbir testtede pist derecesini göremedik
top gear alıyor düz yolda gidiyor
kendi pistlerine de çıkarmadılar

dönemiyor mu ne ?

Baya bi piste çıktı veyron. Top Gear ın pistteki süresine bakmak için izin verilmemiş. Herhalde 1. olamayabilir diye vermediler...

Çünkü Nurburgring zamanları veyronun pek iyi değil...
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
ya ben tiff needle pist videosunu izlemistim

cok iyi donuyor vs geyikleri yapiyordu

ancak piste ozellikle nurburingte enzonun gerisindeydi diye biliyorum

hos simdi nissan gtr geliyor

nurburing testinde enzo dahil hepsini yemis :)

İyi dönüyor aslında.

Ama pist arabası değil veyron. Bi kere 4x4 olması arkadan itişlilere kıyasla işini zorlaştırıyor. 2. ve en önemlisi, 2 tonluk bir araba veyron. Ne kadar iyi dönerse dönsün hafif arabalar kada esnek olamaz ki =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olaya birde şu yonden bakmak lazım, hayatında Şahinden daha iyi bir araba sahibi olamamıs bır ınsana 0 km bır Opel Astra dunyanın en guzel arabası gelır.Goruşlerın belkı bırazda farklılıgının sebebı alım gucunden kaynaklanıyor olabılır, en azından ben oyle dusunuyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Hay yine mi Carrera Gt muabbeti ya.. Nasil kiyaslamayi basarabiliyorsun anlamiyorum gercekten.

Renkler ve Zevkler tartisilmaz, tasarimi begenmiyorsan eywallah ama gelip de Carrera Gt solede boylede demek cok komik oluyor.

bu kadar para buna verilmezmis, sanki varda veriyonuz. :) olsada verilir yani.. sanki arabayi alip U donusu yapcaniz devamli da donmezmis. Donmesin zaten 400 km e gitsin yeter..
Sosyal ağlarda paylaş

Carrera GT, Veyron un eline su dökemez...

Veyron iyi dönmüyor dediğimiz de yarış arabası kadar iyi dönmüyor anlamında. Yoksa gayette 250yle rahat viraj alabiliyor vw nin kendi pistinde...

Nurburgring de carrera gt den yavaş olmasının da sebebi araç değil. Veyron'u piste çıkarıp kullanan dergi muhabiri, carrera gt yi çıkaran ise kaç senelik rallici Walter Röhrl. Veyron u Walter Röhrl e versen sonuç kesinlikle daha farklı olur...
Sosyal ağlarda paylaş

Carrera gt mükemmel? neye göre mükemmel?

Yapma gözünü seveyim inatla elma ile armudu topluyorsun. Carrera gt nin kullanilmasi o kadar zorki profesyonel pilotlar ancak bu arabayi düzgün bir şekilde sürebiliyor. Daha öncedende bahsedildigi gibi 2 tane 8v lik motoru birleştirip 1001 beygir elde edeceksin son sürat olarak 407km/saat yapacaksın ve kullanilmasi bir golf kadar basit olacak. Asıl başarı budur. Gerisi yalan.

Sosyal ağlarda paylaş

prozzak said:
Carrera gt mükemmel? neye göre mükemmel?

Yapma gözünü seveyim inatla elma ile armudu topluyorsun. Carrera gt nin kullanilmasi o kadar zorki profesyonel pilotlar ancak bu arabayi düzgün bir şekilde sürebiliyor. Daha öncedende bahsedildigi gibi 2 tane 8v lik motoru birleştirip 1001 beygir elde edeceksin son sürat olarak 407km/saat yapacaksın ve kullanilmasi bir golf kadar basit olacak. Asıl başarı budur. Gerisi yalan.

Şimdi sevgili prozzak,olaya yanlış yönden bakıyosun. neden?
Arabanın beygir gücüne bakarak carrera gt den iyi diyosun. golf kadar kullanımı basit diyosun.
bu iki cümlende de yanlışsın. üstteki yazımda bir link verdim istersen bir göz at,bi makineya jet motoru takarak 1200 km civarı bir hıza ulaşmışlar. şimdi biz bu arabaya ( her ne kadar şekil itibari ile arabaya benzemesede.. ) veyrondan iyi diyebilirmiyiz?
Ayrıca veyron sandığın kadar kullanımı kolay bir arabamı sanıyosun? 2 tonluk bir kütleyi 300km hızla viraja sok bakalım neler oluyor..
Veyron un hiç bir pist te başarı yok şuana kadar. üzerinde kullanılan teknolojilere bakarsan,carrera gt ile karşılaştırılamaz bile.. Porsche sırf carrera Gt de 52 yeni teknoloji kullandı ve bunların hepsini sertifikaladı.
en yakın rakibi enzo dan daha kısa sürede durabilme özelliğine sahip bir fren ve disk teknolojisi var.
satışa sunulduktan kısa bir süre sonra dünya mükemmellik ödülü alan tek araba..
Ayrıca unutma ki bu projeyi başlatan da Ferdinand Porsche'nin torunu Ferdinand Piech dir. Biliyorsunuzli Porsche,Volkswagen in patronudur. Volkswagen ve bu firmaya ait otomobillerde bir çok Porsche teknolojisi kullanılmaktadır.

Güzel bir video koymuşsun,en az 10 defa izledim bu video yu :)
sana güzel birkaç alıntı göstereceğim,Video daki Carrera yı test eden Jeremy Clarkson bakın ne demiş ( Top Gear offical sitesinden alıntılardır )

Bugatti Veyron :

-Of course, I don't mind changing my opinions about Ferrari and so on. I'm used to it. I spend half my life apologising, and I don't mind finishing up here with another. I'm sorry I laughed at the Bugatti Veyron's gestation. I didn't realise quite what a project it was.

James too is bowled over by the scale of what's been achieved - I knew he would be - but sadly, the praise is not universal. I've have read a couple of reports where commentators are still sneering about the problems of making it, and the supposed soulless nature of the finished product.

Come on chaps admit it. You were wrong and the Veyron makes you look like a twat. I know how you feel. The McLaren F1 did much the same thing to me.

Porsche Carrera GT :

-Well, let's ask Mr Clarkson again...

'I thought the Ford GT was fast.
I thought the McLaren F1 was fast.
I thought the F-15 jet fighter was fast,' he wrote after driving one. 'But none of them even gets close to the fearful savagery of this Porsche. It is utterly mind-blowing.'

Just for the record, 'utterly mind-blowing' actually equates to a 0-62mph time of 3.9 seconds and a top speed of 205mph.

The amount you'll have to lay out to buy into this level of Porsche performance is utterly mind-blowing too - well over £300,000.

But if you want the best, you have to pay for it - and the Porsche Carrera GT is just that.

Konu hakkında başka yorum yapmayacağım. Veyron a kötü araba demiyorum. çok şık,çok güçlü... Ama Carrera Gt veya bir Enzo kadar harika değil...
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Neden göreceli kavramlar üstünde bu kadar çok duruyorsunuz ki?
Spor otomobil ruhunu GT daha iyi taşıyor olabilir ama farklı beklentileri olan birine de Veyron daha hoş gelir. Demek ki geneli kapsayan mükemmel otomobil yoktur, kişilerin mükemmel kavramını karşılayan otomobil vardır.

Ve yukarıda alıntıları yer alan yorum sahibi kişi de bunlar biridir sonuçta. Ağzından çıkan genele pay edilemez, sadece onun ve onun paralelinde düşünen insanların düşüncelerini gösterir.

GT ve Veyron için çalınan istek parça:
İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız ;)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...