Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cirkin veyron :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Burada boyle efsane bir veyron geyigi donuyor bende gercekleri gostermek istedim kardeslerim :D

renault 9 uda piskopat fotografcilara gosterirseniz oyle cikar

iste bu gercek nacizane benim cektigim veyron fotolari bir kac ay once cekmistim
ne kadar cirkin oldugunu gorun

Mesaj tarihi:
Motoru arkadan yutturmuşlar o zaman ( anladiniz siz) hahahah

matama hiç işi bilmiosn bayanlar kiloları gözükmesin diye üstten çektirirler fotoları sen alttan çekince gıdısı ortaya çıkmış :)
Mesaj tarihi:

renkler önemli biraz da.. hani renk diyip geçmemek lazım, bir renk değişimi tüm ürünü etkiliyor!

çakma adidas görünümü

daha elit bir araç görünümü

çok hoş olmayan

hoş olan

bunlar da gumball'dan

aslında veyron black on black aradım ancak bulamadım, genelinde çok az da olsa siyahlar arası ton farkı korunmuş..

her neyse, dizayn bakımından çığır açan bir araç veya görsel olarak çok çarpıcı bir araç değil belki ama çok çirkin de değil. chubby biraz ^_^ ..ve renkler önemli biraz da.

Mesaj tarihi:
renkler ve zevkler tartisilmaz

ama sunu net soyliyebilirim

iyi kotu butun spor arabalari gormus eh iste surebilmis biri olarak (konisegg te gordum)

acik ara en cirkin veyron dur
Mesaj tarihi:
adaşım yalnız o ilk postundaki veyron farklı biraz be :) kapılarda hava çıkışları falan da yok. Izgarada bi gariplik var falan... Bi de ne iştir, eşşek gibi "studie" yazıyo orda heuhhe
Mesaj tarihi:
matama said:
ilk farkeden hand oldu bakalim :)

bende aynı şeyi dicektim...

veyron diil bu. çakma bişi olsa gerek. hani peugeot 406 ları da body kitle ferrari 360 yapıyorlar ya, onun gibi bi atölye işi olsa gerek...

ön ızgara farklı, fazlar farklı, jantarı farklı, falan bu veyron değil...

ayrıca renk zevk meselesi tasarımı, çirkin bulan da olur, güzel bulan da. Ben şahsen veyron un tasarımını her tür ferrari ve porsche ye tercih ederim...
  • Yeni Oluştur...