matama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Burada boyle efsane bir veyron geyigi donuyor bende gercekleri gostermek istedim kardeslerim :D renault 9 uda piskopat fotografcilara gosterirseniz oyle cikar iste bu gercek nacizane benim cektigim veyron fotolari bir kac ay once cekmistim ne kadar cirkin oldugunu gorun
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 içine motoru koymamışlar da sanki zorla yutturmuşlar gibi duruyo.
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Selam, Ama motor arkada :P Bence tombik güzel :D Saygılar.
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Motoru arkadan yutturmuşlar o zaman ( anladiniz siz) hahahah matama hiç işi bilmiosn bayanlar kiloları gözükmesin diye üstten çektirirler fotoları sen alttan çekince gıdısı ortaya çıkmış :)
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Eski kasa passat in farlarini animsatti :)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bıyrın buda benim arkadasımın 200kmle giderek zar zor cekebildigi dubaide bi beyaz veyron resmi
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 beleheyron yeni mi :P Araba güzel gerçekten ama ben güzele güzel demem benim olmadıktan sonra ...
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 facebookdaki versiyonu iğrenç görünüyor :P
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Şifreli konuşma beyazı kastediyorum de :)
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 renkler önemli biraz da.. hani renk diyip geçmemek lazım, bir renk değişimi tüm ürünü etkiliyor! çakma adidas görünümü daha elit bir araç görünümü çok hoş olmayan hoş olan bunlar da gumball'danaslında veyron black on black aradım ancak bulamadım, genelinde çok az da olsa siyahlar arası ton farkı korunmuş.. her neyse, dizayn bakımından çığır açan bir araç veya görsel olarak çok çarpıcı bir araç değil belki ama çok çirkin de değil. chubby biraz ^_^ ..ve renkler önemli biraz da.
matama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 renkler ve zevkler tartisilmaz ama sunu net soyliyebilirim iyi kotu butun spor arabalari gormus eh iste surebilmis biri olarak (konisegg te gordum) acik ara en cirkin veyron dur
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 adaşım yalnız o ilk postundaki veyron farklı biraz be :) kapılarda hava çıkışları falan da yok. Izgarada bi gariplik var falan... Bi de ne iştir, eşşek gibi "studie" yazıyo orda heuhhe
matama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ilk farkeden hand oldu bakalim :)
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 uzaktan bakınca sanki ön logo'da kent yazıyor. Resmen kent logosunu çalmışlar, pes.
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hiçbir testtede pist derecesini göremedik top gear alıyor düz yolda gidiyor kendi pistlerine de çıkarmadılar dönemiyor mu ne ?
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 5th gearda piste çıkarmışlardı. youtubeda var sanırım.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 matama said: ilk farkeden hand oldu bakalim :) bende aynı şeyi dicektim... veyron diil bu. çakma bişi olsa gerek. hani peugeot 406 ları da body kitle ferrari 360 yapıyorlar ya, onun gibi bi atölye işi olsa gerek... ön ızgara farklı, fazlar farklı, jantarı farklı, falan bu veyron değil... ayrıca renk zevk meselesi tasarımı, çirkin bulan da olur, güzel bulan da. Ben şahsen veyron un tasarımını her tür ferrari ve porsche ye tercih ederim...
Öne çıkan mesajlar