Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Bu sabah firefoxu açtım güncellemeler yapılıyor mesajı geldi,sonra firefox açıldı ve internet yokmuş gibi hiçbir sayfa açılmamaya başladı,sildim baştan yükledim sorun devam ediyor,dandik ie. ye mahkum oldum:),varmı bunun bir çaresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 alla alla az önce benimkiside güncelleme yaptı fakat tıkır tıkır çalışıyo ,, format at :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 şu başlığı donanım yazılıma taşırmısınız pülüzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 oper 25 Ekim 2007 tarihinde demiş ki: said: yalnız firefoxu kaldırdıktan sonra document and settings/kullanıcı adı/application data dosyası var, oraya da gidip firefoxa ait dosyayı da silmen lazım temiz bir kurulum için. Ractamainus 25 Ekim 2007 tarihinde demiş ki: said: oper demiş zaten ama ben de link veriyim temizinden; http://kb.mozillazine.org/Uninstalling_Firefox bir de böyle deneyebilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yav dün gece çalışan firefox bügün çalışmıyor,documents and settings in içindeki mozilla klaösrünü silip baştan yükledim gene aynı sorun,kafayı yiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar