Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Bu sabah firefoxu açtım güncellemeler yapılıyor mesajı geldi,sonra firefox açıldı ve internet yokmuş gibi hiçbir sayfa açılmamaya başladı,sildim baştan yükledim sorun devam ediyor,dandik ie. ye mahkum oldum:),varmı bunun bir çaresi?
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 alla alla az önce benimkiside güncelleme yaptı fakat tıkır tıkır çalışıyo ,, format at :D
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 şu başlığı donanım yazılıma taşırmısınız pülüzz
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 oper 25 Ekim 2007 tarihinde demiş ki: said: yalnız firefoxu kaldırdıktan sonra document and settings/kullanıcı adı/application data dosyası var, oraya da gidip firefoxa ait dosyayı da silmen lazım temiz bir kurulum için. Ractamainus 25 Ekim 2007 tarihinde demiş ki: said: oper demiş zaten ama ben de link veriyim temizinden; http://kb.mozillazine.org/Uninstalling_Firefox bir de böyle deneyebilirsin =)
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yav dün gece çalışan firefox bügün çalışmıyor,documents and settings in içindeki mozilla klaösrünü silip baştan yükledim gene aynı sorun,kafayı yiycem
Öne çıkan mesajlar