Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siğiller veye siiller

UcuBe

Öne çıkan mesajlar

önerileriniz için teşekkürler doktora gitmek çok iyi bir fikir gibi görünüyo ama yalnız millet olayı hacı hoca geyiği olarak almış ama benimde siili okuttuğum kişi halamdı[signature][hline]"Ben size bir iki tane vururum ama siz beni döversiniz"
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce benim elimde de bir tane çıkmıştı, asidik bir ilaç var onu bir süre kullanınca da çok rahatlıkla geçmişti. Benki hiç bir şeyi öyle çok düzenli kullanmam veya bakımını çok iyi yapmam ona rağmen hiç zorlanmamıştım. Ayrıca asidik diye canını yakıyor filan da değil, zaten ölü derinin üstüne bir miktar damlatıyorsun. Ayrıca damlatılan asitte öle ahım şahım çook güçlü bir asit filan da değil.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Benımde elımde cıkmıstı nasıl gecer dıye arkadaslara sordum bırı doktar gıt dedı bırı bılmem ne dedı hocam da hiç elleme kendiliğiden geldi kendiliğinden kaybolur dedi ve öle oldu sen hiç elleme bence bırak kendı haline hayatını yaşasın :-P[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...