naraso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 3-4-5 temmuzda yapılıcak.umarım headliner geçen yıldan iyi olur.gerisi aynı kalsada olur ama =P sizce ne olur ne biter.ortada bu kadar grup varken masstival tutar mı.kimi getirse tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 metallica masstival'a gelir =) valla DVK'da gayet de iddialılar geçen seneden daha iyi olacak diye ama bakalım..zaten benim param olmayacak buna gidecek judas metallica bitirecek hepsini =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 white lion garanti imiş masstival için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 öğrenince haber verrim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ilk white lion'ı kaçırmıştım ya şahane oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 CthuLhu said: metallica masstival'a gelir =) valla DVK'da gayet de iddialılar geçen seneden daha iyi olacak diye ama bakalım..zaten benim param olmayacak buna gidecek judas metallica bitirecek hepsini =/ süper olurdu o,başka türlü paramız yetmeyecek çünkü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Şu ağır topları tek festivale koysalarda,fazla masraf git-gel falan olmasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar