Hermesus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Rp serverı diyorlar ama gm ler ve arkadasları kendi aralarında grup rp si yapıyorlar tanıdıkalrı ile kendilerine server kurmuşlar zaten online player sayısı 30 u gecmiyor .Ayrıca Scripleri berbat bug kaynıyor her an bir bugla karşılaşbilirsin.ayrıca scrip yazmayıda bildiklerini pek sanmıyorum gm cağırıyorsun ben analam diyor owner gelsin diyor ,kesinlikle kendilerini eğlendirmek için acılmış garip bir yer .Birde uo ya tamamen ters şeyler var clasların scripleri yanlış karman corman cok zor adam olur aklı olan orda oynamaz.En komiği bir an oluyor attan inemişyorsun ölüyorsun hala at olarak gözüküyorsun her gm in charları var mutlakada editlidir tabikide gm oturup charmı kasar.Ben karşıyım artık gm lerin charlarının olmasına bu edit yapmak kadar ayıp bişidir.acıkcası Ben Elanrealms i bekliyorum .BU türkiyede hile dolan olmadığı adam gibi calışan stabilite bir server kuramıyacaklarmı bu kadarmı zayıfız.Snn in oyuncu kalitesi.bir kaç serverın stabilite scriplerini birleştirirek adam gibi adam bir server kuramıyacaklarmı.canım türkiyemde ben acıckası elanrealms den cok ümitliyim umraım bir aksilik cıkmazda acarlar[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends. ------------------------------------------- An uncpredictable and dangereus force called as art by those who serve it.Called as power by those who try end it at their own ill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Des Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Şimdi tamda ben bu konuyla ilgili post açıcaktım. Demin oyunda jaile atılan arkadaş senmisin ? Player sizi attırırım dedi. Tak GM geldi o sırada playera baktım oyundan çıkmış :) Demekki GM kendisi sendemi istiyorsun dedi bana ? Soruya bak sen kimsin be adam ne demek sendemi istiyorsun, servera girdik playerız die adam bizi tehdit ediyor jaile atsan kaç yazar yahu.Server açmış kendi kendine oynuyor.Seviyesizliğide cabası.Sanada büyük geçmiş olsun böyle serverlarda oynamamak lazım bundan sonra bi servera başlamadan önce referans alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermesus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 cok fazla polimik yapmak istemiyorum ama şu pvp delilerinden bir türlü kurtulamadım.Ya ne kadar garip adamalar var hala uo yu iki skili gm liyip adam kesmek ahkam kesmek olduğunu sanıyorlar sanırım sende gördün küfür etti olur ya 5 yaşında şımarık cocuklar küfür etmişim ahahaha .adam beni tehdit ediyor bende dediğim kelime Siéé defol bir anlamda .İnsanalr karşısındakinin kim olduğunu bilmeden tehditvari tavırlkarını ne diye takınırlar bilemem sen kimsin ki beni tehdit ediyorsun.belkide karşımdaki oğlum yaşımdadır adam gibi oynamaya calışıyoruz.35 yaşıma giricem artık karşımdaki veletlerin beni tehtid etmesinden saygısızca kendini bişi sanmalarından bıktım.Ve böyle serverları Kınıyorum olmaz olsun ben işi gücü olan biriyim ya bu hareketlerini kontrol dahi edemiyen seviyesiz ve kültürsüz insanları kınıyorum.oyunda gm olabilirsin yada gm arkadasın da olabilir bizlerinde oldu :onu kullanarak yer edinmeye calışıyorsan yokolursun.gm lik yöneticilik demek bir anlamda bir hizmet veriyorsun kendişne ciftlik kurmuyorsun.Özel mülkiyetin miş gibi davramassın ben bir müşteri sayılırım.burdaki gm ler gelsinlerde onalra yöneticilik dersleri veriyim. benimle birlikte bir sürü insan calışıyor işim itibari ile yıllardır yöneticilik ve bir iş adamı olarak hayatta durmaya calıştım.Ama burda daki gibi kimseye davranmadım ki bir sürü değişik olyalr gecti .Cok sinirliyim.Böyle seviyesiz ve böyle yapmacık yerlerin acılmmasını kınıyorum.benim gibi yüzlerce kişi var huzurlu güvenilir bir yerde oynamak istiyen.yanlış yapıyorsunuz cocuklar yanlış.Bilmiyorsanız yapmıyacaksınız rezil oluyorsunuz.rp yi zorluyamassınız zemin hazırlarsınız insanalar gelir rp sını yapar dilediği gibi demokratik bir şekilde siz kominist bir üleknin lideri gibi yönetiyorsunuz serverları böyle olmaz[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends. ------------------------------------------- An uncpredictable and dangereus force called as art by those who serve it.Called as power by those who try end it at their own ill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermesus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Birde bugun ki olay.Serverda herşeyi acıklıyımda yargızı infaz olmasın.Timber wolf lar var geziniyorlar birisi bir yumruk attı playerlardan server cöktü.bende attım cöktü yine.sonra page attık seer geldi adamın cvp bakın şimdi.Siz verin kararınızı. bug buluyoruz gösteriyoruz adama tşk edeceğine cvp bakın bakın diyoruz yumruk atınca cöküyor server .atıyoruz çöküyor server tekrar log in oluyoruz seer de geliyor bize dediği lafa bakın siz ne yaptığınız sanıyorsunuz gülermisin ağlarmısın diyorumki biz sizie yardımcı oluyoruz ne yapalım söylmiyelim mi dedim.Ondan sonraki cvp ben anlamam bu işlerden nuatari geldsin bakar dedi.Anlamıyorsan orda ne işin var. yada sen kimsin ya kardeşim her önüne gelen server kurarsa olacağı budur tabikide.Bua arada kimse yanlış analamsın gercekten belkide 100 kişiyi aşkın bir arkadas topluluğu ile adam gibi server arıyoruz güvvenebileceğimiz speed in olmadığı playerların kayrılmadığı düzgün bir yer yokmu .uo oynuyabilceğimiz istiyenin rp istiyenin yapmadığı fakar sahsi saygısılıkalrın olmadığı bir yer olmuyacakmı acaba Herneyse herkese saygıalr .ama şu kolayoyun serverındakilere değil Byééé[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends. ------------------------------------------- An uncpredictable and dangereus force called as art by those who serve it.Called as power by those who try end it at their own ill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar