cado Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 pch said: Semumun kadının agzından doğru içine girdigi sahnede arkadaki şahsın '' kadının ağzına sı.tı lan '' diye bagırmasyıla çıktım filmden..o gene iyi benimkinde birisi ''ağzına veriyor lan'' diye bağırdı asfadga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ilkokula gidenler ağlamış liseye gidenler korkmuş üniye gidenler gülmüş öyle bir işte . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 hasan karacadağ kendini geliştirmiş biraz daha fakat yine de çok kötü bir film. efektleri ve sesi bas korku filmi olsun mottosuyla yaklaşmış yine. adamın hideo nakata ile sınıf arkadaşı, kanka olması düşündürücü. o eğitimden böyle bir şey nasıl çıkmış insan merak ediyor. çok kötü olmasına rağmen yönetmen belki 3. filminde daha iyi bir eser verebilir diye düşünüyorum. bir de şu türk-islam korku motiflerini bırakırsa ortaya sağlam bir psikolojik gerilim çıkar garantili şekilde. ayrıca kullanılan efektler türk sineması için umut verici. bence izlensin, her şeye rağmen tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 merak edip gidiyorsunuz onlar da yapmaya devam edecek parayı buluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 14 şubatta gitmiştik Xo ile (Hayir,erkek) (Yine hayir, gay deiliz) izlerken gülmekten çatladık fakat gece saat 4ü geçerken 2miz de msndeydik hala [hr] nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Anerchy said: 14 şubatta gitmiştik Xo ile (Hayir,erkek) (Yine hayir, gay deiliz) izlerken gülmekten çatladık fakat gece saat 4ü geçerken 2miz de msndeydik hala [hr] nedense. afişe etmek zorunda mısın B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Reb1rth said: ilkokula gidenler ağlamış liseye gidenler korkmuş üniye gidenler gülmüş öyle bir işte . liseye gidiyorum güldüm önce ilkokullular vardı güldüler arkada ortaokulllular vardı onlarda güldüler tee nezaman izledim okadar iğrenç bi tesir yaratmışki üstümde hala hatırlıyorum izlediğim salonun aptallığından tut filmin aptallığına kadar herşey aklımda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar