ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 burtonesk said: şey de var, hiç parası olmayıp sadece ekmek yiyenler. Maalesef. Birde Melih Gökçek geçen gün gururla anlatıyordu günde 2 milyon adet bedava ekmek dağıtıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 MrMarvelous said: Dünyanın en yüksek ekmek tüketimini gerçekleştiren ülke de türkiye... işte fakir memleket olduğumuzun en büyük kanıtı... haklısın ekmek fakir ülke gidasıdır 200 kilo ekmek gerçekten çok fazla gelişmiş ülke standartlatına göre en azından öyle düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 said: işte fakir memleket olduğumuzun en büyük kanıtı... bu yanlış esasında yaw.. sadece biz ekmeğe bağımlıyız, ekmeksiz yiyemiyoruz demek. yoksa uzakdoğuda olsaydık ekmek tüketimi minimum ve pirinç tüketimi maksimum olacaktı. diğer yandan beyaz ekmek gibi dünya kalitesizi bir ekmek yememiz zirai bakımdan ne kadar geri olduğumuzun net bir göstergesi olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 beyaz ekmek iyidir ya severim ben =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ekmek yemeyen biri olarak bunun dışındayım sanırsam(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ekmek olayi cok enteresan ya. alışkanlik midir, damak tadimidir bilemiyorum ama ekmeksiz kahvalti ettiğimi, sulu yemek yediğimi ya da çorba ictiğimi düşünemiyorum. masadan kalkarken arkamda yemek birakirim ekmem birakmam valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Doğrudur, ben inandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 kesinlikle dogrudur. fakir ülkede ekmekle katık yapılır herşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 utopia said: yurt çapında nişastalı gıdalar tüketip ekmeği kesme kampanyası başlatalım. kepek, çavdar ve mısır ekmeğini normaline tercih ederim ayrıca, normal ekmek üzerinden hesapladılarsa yokum ben asd. normal ekmek yoksa mısır ekmeği yiyin - selin ben çok ekmek yemem de aynı tüketimi yoğurtta yapıyor bizim aile zeytinyağlı fasulyeden tut köfteye kadar herşeyin yanında yoğurt yiyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 demek ki yılda 200kilo + diğer besinler şeklinde s*çıyoruz. ben bunu anladım burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Ekmekler iyi pişsin diye yarıyolar ya,sonra fırından çıkınca köpekbalığı yüzgeci gibi sivriliyor bir bölümü.Bi tek benim mi damağımı falan yarıp kanatıyor orası? Sevmiyorum bu yüzden ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 BulletRide said: .Bi tek benim mi damağımı falan yarıp kanatıyor orası? tava ekmeği yiyeceksin sen o zaman. ekmek sevilmez mi ya? normalde aşırı alkol tüketimine bağlı mide rahatsızlıklarından müzdarip olduğum için sabahları 1 dilim kızarmış ekmek biraz beyaz peynir kahve dışında kahvaltı yapamayan ben bugün yarım kangal sucuğun üstüne kırdım 4 yumurta, yumuldum ekmekle. offf diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar