MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Trafikte yeni takıntım bu oldu vallaha... İstisnalar var tabi, ama çoğu dizel aracın egzos ucu arkadaki arabaya değil de yere bakıyor. Hatta böyle gaza çok bastıklarında dizel egzosu yerdeki tozları havaya kaldırıyor böyle arkasında bi bulut yaratarak hızlanıyorlar... Bunun bi amacı var mı? Dizellerin egzoslarının yere bakacak şekilde tasarlanmasının bi getirisi falan yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 gazın basıncı normalden düşükse ondan olabilir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Siyah duman icin o. Biliyorsunuzki dizel arabalarda siyah duman sorunu vardir. Tamponu karartmamasi icin asagi dogru verilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Aramisin dediği doğru aslında benzinli dizel bir çok aracın egzosu yere bakar, fakat bu dizel yakıt yanınca daha geniş hacimli bi duman çıkarıyor galiba. tozu dumana katışının bi nedeni bu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Gazlayınca bende aynadan arkada bi tozun dumanın birbirine katıldığını görebiliyorum. Geceleri araba farlarının yardımıyla oluyo tabi bu. Yere vermişler ki doğrudan koca bi duman bulutu çıkartmaktansa yerde yumuşasın daha az rezillik çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Selam, Diesel hacim olarak daha fazla atık gaz çıkarır. Arkasından geçen birinin ayaklarına daha fazla çarpacak olan hava rahatsızlık yaratır, bu bir. İkincisi ise diesel herhangi bir kurum atma durumunda yere vurdurarak, havaya karışma oranını azaltmak istiyor ve kötü görünümü önlemek istiyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 evet, en açıklayıcı ve mantığa uygun açıklama bu oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 e bizim arabadaki (5.20d) bildiin sport egzos gibi duruyo? yani kafam karisti bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Olmaz diye bi kural yok. Tercihtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Selam, İETT otobüslerini akşam durak kalkışlarında kıvılcımlar saçarken görebilirsiniz. Egzozdaki kurumlar yanarak dışarı çıkıyor, ben oldukça falza bu olaya şahit oldum. Aynı zamanda 'yanıyor' diye korkup kaçışan insanlar da gördüm :P Yeni normlar sayesinde emisyon oranları ile katı atık oranları oldukça düştüğü için yere bakan tasarım seçmeye gerek yok ama yine üretici tercihi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar