Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba çekilmesi


Tyrael

Öne çıkan mesajlar

Dün sınavım için okula giderken arkadaştan bi not almak icab etti. Fotokopi çektirmek için durdum, çekilecek sayfa sayısı 14-15. 4lüleri yaktım, bi gözüm arkada gittim çektim. Bi geldim geri polis çekio, nse yalvar yakar bağış yap vakfa bağış kisvesi altında hallettik. Arabanın lastikler bağlıydı ama kaldırmamıştı daha söktü gitti. Velhasıl bindim arabaya bastım starta, tık tık tık tık ses geldi direksiyondan ve çalışmadı araba. Biraz uğraştım, kitapçığa baktım olmadı. Aradım acil servisi sanırım halledemeyeceğiz oraya gelip çekici çağırın dedi. Çağırdım geldi adam baya hızlı saolsun. Yannız dediki lastik yan kalmış bunu çekemem çamurluğa zarar verir. Dedim polis nasıl çekicekti valla bilmiorm fln dedi. Aradık tekrar BMW'yi, dediler iyi ozaman aletlerle geliyoruz bekleyin. Sınav yarım saat sonra başlicak kalamam dedim, çekici beklesin onla hallederiz dedi. İyi dedim tam arkadaşın arabaya binicem, höy delikanlı gel gel dedi çekici. Gittim açmış direksiyonu, çalışıyor araba. Şimdi biraz yumuşadı sanki direksiyon, sağa doğru da bi boşluk var gibi, bişeyi kırmış olabilirmi adam yoksa kafamdanmı uyduruyorum?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende emin değilim tam ne yaptığımdan servise götüreyim en iyisi=). Bilgi ekranında sarı renkte bir direksiyon ve üserinde kilit işareti vardı işte. Neyse bakıcaz artık teşekkürler. Bu arada Namessar lastikleri sormuşsun, diğer topic'te de nerden bakıcam:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tyrael bu arada soylemeyi unuttum, kickdown olayini, aracin ilk 2000-3000 km sinde (ozellikle ds modda) yapma. 3000 binden sonra sorun olacagini sanmiyorum.

bir de baslarda biraz motor yagini icecek ciddi ciddi. bir hayli yag eksiltecek, 6-8k km den sonra ise yapmayacak ve yag ayni seviyede kalacak. baslarda oluyor, normal bir seymis, servise gostermistim ben noluyor bu motor yagina diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ulan araba araba degil kitap
oku oku bitmiyor :)

bende aldim 5 20d almistim hic boyle kafayi yormamistim , yag bitti falan diye cunku tek olan klima gazi kacmisti. Servise goturdum siz klimayi kisin calistirmamisiniz o yuzden kacmis falan biz sizi uyarmistik, simdi para verip doldurmaniz lazim demisti. Bende arkadasi sifir arabada gazmi kacarmis, biraz daha zorlarsan seni o gazla doldurturum diyince bedava yapmislardi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...