Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Dün sınavım için okula giderken arkadaştan bi not almak icab etti. Fotokopi çektirmek için durdum, çekilecek sayfa sayısı 14-15. 4lüleri yaktım, bi gözüm arkada gittim çektim. Bi geldim geri polis çekio, nse yalvar yakar bağış yap vakfa bağış kisvesi altında hallettik. Arabanın lastikler bağlıydı ama kaldırmamıştı daha söktü gitti. Velhasıl bindim arabaya bastım starta, tık tık tık tık ses geldi direksiyondan ve çalışmadı araba. Biraz uğraştım, kitapçığa baktım olmadı. Aradım acil servisi sanırım halledemeyeceğiz oraya gelip çekici çağırın dedi. Çağırdım geldi adam baya hızlı saolsun. Yannız dediki lastik yan kalmış bunu çekemem çamurluğa zarar verir. Dedim polis nasıl çekicekti valla bilmiorm fln dedi. Aradık tekrar BMW'yi, dediler iyi ozaman aletlerle geliyoruz bekleyin. Sınav yarım saat sonra başlicak kalamam dedim, çekici beklesin onla hallederiz dedi. İyi dedim tam arkadaşın arabaya binicem, höy delikanlı gel gel dedi çekici. Gittim açmış direksiyonu, çalışıyor araba. Şimdi biraz yumuşadı sanki direksiyon, sağa doğru da bi boşluk var gibi, bişeyi kırmış olabilirmi adam yoksa kafamdanmı uyduruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 sorunun yanitini en iyi yetkili servis verecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bir sorun oldugunu sanmiyorum. Fakat yinede bir bmw yetkili servisine goturursen, daha net bir cevap verebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 fren bazen kontaga ilk taktiginda sert oluyor, ve tam basmazsan (ya da basamazsan) araba calismiyor. farketmeden frene basamamis olabilirsin calismama konusunda. ama en guzel yaniti servis verecek. gotur bostanci kosiflere bir baksinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 nazar cikio arabandan :(.. insh bisi olmamistir kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Direksiyon kilitli falan diye çalışmamış olabilir mi? Yeni arabada en ufak bi sorunda bile insan heyecandan farkedemiyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 rot başının oturduğu tablayı oynatmıştır, rot başı kaydıysa sağa sola 3-5 çekiç darbesiyle düzeltmiştir çekici eleman ama çalışmaması durumuna getirecek bir açıklamam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 immobilizer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 immobileser olsa servis olmadan açamaması lazım. olabilir ama hatta odur, başka ne olacak ki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ben hala o panik icerisinde bir seyi ters yaptıgını sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Valla bende emin değilim tam ne yaptığımdan servise götüreyim en iyisi=). Bilgi ekranında sarı renkte bir direksiyon ve üserinde kilit işareti vardı işte. Neyse bakıcaz artık teşekkürler. Bu arada Namessar lastikleri sormuşsun, diğer topic'te de nerden bakıcam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 direksiyonun kitlenmiş bence senn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 lastiklerin uzerinde yazar ne olduklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 direksyonu saga yada sola kırarak starta basıcaksın calısıcak arkadasım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Öle yaptım işte heralde gücüm yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 tyrael bu arada soylemeyi unuttum, kickdown olayini, aracin ilk 2000-3000 km sinde (ozellikle ds modda) yapma. 3000 binden sonra sorun olacagini sanmiyorum. bir de baslarda biraz motor yagini icecek ciddi ciddi. bir hayli yag eksiltecek, 6-8k km den sonra ise yapmayacak ve yag ayni seviyede kalacak. baslarda oluyor, normal bir seymis, servise gostermistim ben noluyor bu motor yagina diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Çok sağol Namessar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ulan araba araba degil kitap oku oku bitmiyor :) bende aldim 5 20d almistim hic boyle kafayi yormamistim , yag bitti falan diye cunku tek olan klima gazi kacmisti. Servise goturdum siz klimayi kisin calistirmamisiniz o yuzden kacmis falan biz sizi uyarmistik, simdi para verip doldurmaniz lazim demisti. Bende arkadasi sifir arabada gazmi kacarmis, biraz daha zorlarsan seni o gazla doldurturum diyince bedava yapmislardi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar