toshieee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 indirmek için link. sadece * Fixed a bunch of bugs reported açıklaması yapılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 sh de invokerların bugı devam ediyor mu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ne özenti adamsın lan sen dotada server kurarım buda kurar ama fazla hit alamayınca çıkar benim oyunuma girer burda da iiki bi topic açtık hemen aynısının bi benzerini bende açayım demiş rezil seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hahahahaha hayal kırıklığına uğrama diye kapadım server'ı herkes bendeydi hem sen yoksun artık sanane 6.50b den nie bakiosun?? B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hayal kırıklığı? sen ve 3 arkadaşın ahaha benim olduğum yerde oyun yok bundan sonra sana kaybol ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ii oynamam (:P) :( pardon abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ahmet gonuşma lan. balon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 haha olm seni uyanık yakalasam bulusalm dicem ama çakışio galiba ayakta durma saatlerimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar