managerx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 main char olarak ud wlockum var seviyorum da keratayı, bunun üstüne gittim hunter açtım 70 ledim ama pek sevemedim nedense. aralarda falan ne açıp da alt olarak takılsam diyorum druid iyi bir seçenek gibi görünüyor çünkü bir dunya forma girip bir dunya ozelligi var, shamana ne dersiniz peki keyiflimidir. bu arada soyleyeyim benden tank olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 duurid aç ama yeterki ırçını satma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 shaman keyiflidir. ilerde de çok rahat edersin. guild ve dungeon bulma konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 priest aç derim yada shaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 prot pally kasıyorum alt çok zevkli xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 eğlence arıorsan rog derim hemde en ud inden rogla oynamak baya zevklidir lvl kasarken özellikle paso gankler birileri sora sende gidersin onu ganklersin campa bağlarsın falan işi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 roc iyidir bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 orç ruj aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Neden senden tank olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Herbal mine proflu druid aç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 warlock aç, oynaması cok kolay 3 tuş yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 managerx said: main char olarak ud wlockum var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chamred Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 shaman aç lvl kasmak zevkli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 druid açtım 22 ledim shamanda totemdi suydu buydu uğraşamam diye düşündüm, druid de her halttan biraz yapabildiği için buna takılayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Aluriel said: warlock aç, oynaması cok kolay 3 tuş yetiyor.post mu kasıyosun birader?! managerx said: main char olarak ud wlockum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Dragonmax said: Aluriel said: warlock aç, oynaması cok kolay 3 tuş yetiyor.post mu kasıyosun birader?! managerx said: main char olarak ud wlockum var yok ne alaka. başka bi konuda devam eden saçma bi espri vardı onu tekrarlamaya çalışmıştım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 dotları castque alınca 3 tus yeterde artar bana =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 druidi 24 ledim ama nedense sarmadı beni şimdi bir shaman açtım 12 ledim onda bir güç olduğunu hissediyorum, atalardan falan mı geliyo kan mı çekti nedir. şamana devam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Alt açma... Üst aç. (Dövmeyin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 valla druidle farm felan feralken oldukca kolay ozellikle outland tarafına gecince rahat edersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar