Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ahanda böyle /edit necromancy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 hahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 dat impression Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 0ne said: Son yazdıgım konuda kızla olmuyucagından bahsetmistim ki "Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açıyomuş" Eğitim gördüğüm kurs da kantinlerde gördüğüm bi kız var ama aramızda tek bir kelime bile muhabbet geçmedi. Şimdi ben bu arkadaşa nasıl yaklaşırım. 1)Bi gün gidip ders çıkışı bi yerlere davet etmek, 2)Yavaştan laf atmalarla muhabbet kurmaya başlamak, 3)Direk gidip senden hoşlanıyorum demek.. diye uzar gider fakat kendimi ona nasıl göstermeliyim ki bazen farkedilmenin yolu farkedilmemekden geçer derler. Ne yapabilirim beyler bi yorumunuzu alalım mesela siz olsanız ne yapardınız? Birazcık özgüvenle yapacağın şey çok basit: 1- Merhaba diyerek yüzüne koca bir gülümseme konduracaksın. 2- Hangi sınıftandın diye konuya gireceksin. 3- Derslerdi hocalardı derken olaylar gelişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 AHAHDASLDADSASH JLDASH DA 0ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Lord_Argos said: 0ne said: Son yazdıgım konuda kızla olmuyucagından bahsetmistim ki "Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açıyomuş" Eğitim gördüğüm kurs da kantinlerde gördüğüm bi kız var ama aramızda tek bir kelime bile muhabbet geçmedi. Şimdi ben bu arkadaşa nasıl yaklaşırım. 1)Bi gün gidip ders çıkışı bi yerlere davet etmek, 2)Yavaştan laf atmalarla muhabbet kurmaya başlamak, 3)Direk gidip senden hoşlanıyorum demek.. diye uzar gider fakat kendimi ona nasıl göstermeliyim ki bazen farkedilmenin yolu farkedilmemekden geçer derler. Ne yapabilirim beyler bi yorumunuzu alalım mesela siz olsanız ne yapardınız? Birazcık özgüvenle yapacağın şey çok basit: 1- Merhaba diyerek yüzüne koca bir gülümseme konduracaksın. 2- Hangi sınıftandın diye konuya gireceksin. 3- Derslerdi hocalardı derken olaylar gelişecek. dostum, o kız evlenmiş bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Başlık 2008 miş http://galeri2.uludagsozluk.com/209/facepalm_284533.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Fin said: ahanda böyle /edit necromancy Black_Hand said: dat impression ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Hey gidi. Ne yetolar barındırıyoruz forumda belli değil. Internette naturel seleksiyon olsa tek dna speck'i kalmamıştı bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar