Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 0ne said: Son yazdıgım konuda kızla olmuyucagından bahsetmistim ki "Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açıyomuş" Eğitim gördüğüm kurs da kantinlerde gördüğüm bi kız var ama aramızda tek bir kelime bile muhabbet geçmedi. Şimdi ben bu arkadaşa nasıl yaklaşırım. 1)Bi gün gidip ders çıkışı bi yerlere davet etmek, 2)Yavaştan laf atmalarla muhabbet kurmaya başlamak, 3)Direk gidip senden hoşlanıyorum demek.. diye uzar gider fakat kendimi ona nasıl göstermeliyim ki bazen farkedilmenin yolu farkedilmemekden geçer derler. Ne yapabilirim beyler bi yorumunuzu alalım mesela siz olsanız ne yapardınız? Birazcık özgüvenle yapacağın şey çok basit: 1- Merhaba diyerek yüzüne koca bir gülümseme konduracaksın. 2- Hangi sınıftandın diye konuya gireceksin. 3- Derslerdi hocalardı derken olaylar gelişecek.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 AHAHDASLDADSASH JLDASH DA 0ne ya.
DrStein Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Lord_Argos said: 0ne said: Son yazdıgım konuda kızla olmuyucagından bahsetmistim ki "Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açıyomuş" Eğitim gördüğüm kurs da kantinlerde gördüğüm bi kız var ama aramızda tek bir kelime bile muhabbet geçmedi. Şimdi ben bu arkadaşa nasıl yaklaşırım. 1)Bi gün gidip ders çıkışı bi yerlere davet etmek, 2)Yavaştan laf atmalarla muhabbet kurmaya başlamak, 3)Direk gidip senden hoşlanıyorum demek.. diye uzar gider fakat kendimi ona nasıl göstermeliyim ki bazen farkedilmenin yolu farkedilmemekden geçer derler. Ne yapabilirim beyler bi yorumunuzu alalım mesela siz olsanız ne yapardınız? Birazcık özgüvenle yapacağın şey çok basit: 1- Merhaba diyerek yüzüne koca bir gülümseme konduracaksın. 2- Hangi sınıftandın diye konuya gireceksin. 3- Derslerdi hocalardı derken olaylar gelişecek. dostum, o kız evlenmiş bile.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Başlık 2008 miş http://galeri2.uludagsozluk.com/209/facepalm_284533.gif
Nako Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Fin said: ahanda böyle /edit necromancy Black_Hand said: dat impression ahahah.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Hey gidi. Ne yetolar barındırıyoruz forumda belli değil. Internette naturel seleksiyon olsa tek dna speck'i kalmamıştı bunların.
Öne çıkan mesajlar