kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yemeklerden sonra sigara ve çay iyiki varsınız siz olmasanız bu yemeklerinde bi anlamı kalmıycak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 uyandıktan sona bi fincan çay iyiki var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 lan!!1 içemiyorum burda kahvaltıda sonra, hasta etme adamı. sigaran biterse akvaryumun yanına zulalamışsın sigaraları orda var gördüm sabah sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ahahah olm sen eve gelirken sigara almazsın diye sana iyilik yaptım içme sen sigara diye benim yüzümden sende çok içiyon ondan zula yaptım kanka valla aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 evet ben de işe geldikten sonra bi sandöviç yaptırdım içine de ilk önce zeytin ezmesi sürdürdüm, üstüne dilimlenmiş yeşil zeytin, jambon, domates(karnı aç olupda okuyan var mı?). üstüne de sizin şu bahsettiginiz çay işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 war açım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 füks çükünü kesip onu da koysaydın sandviçe bi o eksik kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 2 hafta sandviç malzemesi tek çeşit olurdu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 sads esprini patinin yüzde kaçı anlar sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 babamın arabası iyiki var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 kermit said: yemeklerden sonra sigara ve çay iyiki varsınız siz olmasanız bu yemeklerinde bi anlamı kalmıycak lan +165846 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 iyiki varsın futbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar