BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 karanlık demiyorum. tv'den gördüğüm bu benim. 1 kerede maça gitmiştim orda. iyi değil sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 İşte bu hataya düşmeyin abi 1 kere maç izlemişsin kadıköy de bi de tvden öle gözüküyor demişsin alakası yok Fenerbahçe stadı elit stad sınıfında elit stad sınıfında olan bir stadın aydınlatma sistemi falan nasıl kötü olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 hiçbi stadın aydınlatma sistemi kötü değil. neye göre aydınlatma sisteminin kötü oldugunu soyleyebilirsiniz ki? neye baktınız da göremediniz sahada? inönü'ye iyi diyip saracogluna değil demek de ayrı bi fanteziymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ama trabzonun harbi kötü. stadın bazı bölümlerinde tv den izlerken parlak alanlar var =P projeksiyonları bi noktaya sabitlemişler gibi 3-4 yeri sahanın öyle gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Trabzon'unun kide bana hep bi acayip gelmiştir. Ankara 19 mayıs'ında kötü mesela. Gazetelere falan çıkmıştı bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 her maç farklı aydınlatıyorlarsa özür dilerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar