xheana Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Selam bu static itemleri editliyebiliyormuyuz. Örneğim bulletin board gibi oyun içinde olan itemler. inside uo ile görebiliyorum fakat editliyemiyorum. Gump editor ile ise sadece verdata'daki itemleri görebiliyor ve editliyebiliyorum. Yardımcı olabilirseniz valla mutlu olurum :)[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 evt aynen bende böyle bir soru soracaktım. Cevap ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 O bahsettiğin bulletin board mesela hangi mul dosyasında yer alıyor. tiledata falanmı. Eğer öyleyse o mul dosyasını editleyen bir program da vardır diye düşünüyorum. Ama nası etces onu bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar